Remeha Calenta: compact met grootse prestaties

De unieke, zeer compacte gietaluminium warmtewisselaar is het kloppend hart van de Calenta en direct verantwoordelijk zijn grootse prestaties. Het resultaat is zeer snelle warmtelevering en bij de combitoestellen bovendien minimale wachttijden en een stabiele tapwatertemperatuur. De Calenta combitoestellen behalen het hoogste jaargebruiksrendement op tapwater van alle ketels in dit segment: waarden tot 93,7% worden bereikt in combinatie met de iSense regelaar. De Calenta is standaard voorzien van een modulerende pomp, die voldoet aan de energieklasse A eisen en garant staat voor een laag elektriciteitsverbruik en een hoog rendement over het gehele belastingsbereik.

Servicevriendelijk
Alle onderdelen zijn moeiteloos bereikbaar en de flexibele leidingen in het toestel zijn met clips snel en eenvoudig los te maken. Uniek is de LED binnenverlichting die aangaat bij het afnemen van de frontmantel. Zonodig geeft de Calenta zelf aan wanneer het tijd wordt voor een servicebeurt en zelfs wat voor type servicebeurt.

Ideale combinatie met de Remeha iSense
De Remeha Calenta heeft intelligente software die de prestaties van het toestel monitort en een LCD-display met helder blauw backlight. In combinatie met de iSense kan de Calenta de eindgebruiker zelfs in de woonkamer op de hoogte houden. Als er water bijgevuld moet worden, of als de ketel aangeeft binnenkort aan een servicebeurt toe te zijn, is dat in het display van de iSense af te lezen. Indien gewenst met vermelding van uw telefoonnummer. De Remeha iSense kan ook als weersafhankelijke regelaar worden gebruikt en dan zelfs geheel geintegreerd in de Calenta: ketel en regelaar vormen dan een fraai geheel.

ErP ready: energiezuinige A-klasse pomp
De Calenta voldoet nu al aan de ErP-eisen voor energiezuinigheid, die vanaf 1 september 2015 wettelijk verplicht zijn. Deze cv-ketel is namelijk standaard voorzien van een zeer energiezuinige modulerende A-pomp. Deze extra besparing kan afhankelijk van toepassing en gebruik wel oplopen tot maar liefst € 50 per jaar.

> Meer weten over ErP?

Positieve reacties
De Remeha Calenta modellen worden erg goed beoordeeld. De Remeha Calenta 28c wordt op kieskeurig.nl zelfs beoordeeld met een 8,7! 

Onderstaand enkele reacties die we van onze klanten hebben ontvangen:

A.M.T.J. Spapens uit Loon op Zand
"We hebben nu voor een Remeha Calenta gekozen. Wat een genot!! Altijd warm in huis en altijd warm water. Was weleens anders de laatste jaren."

P. de Korte uit Tholen
"Had nu een CW3 ketel hangen in een grote nieuwbouw woning van 3 jaar oud. Wij willen graag op meerdere punten in de woning warm water kunnen tappen en dat is nu mogelijk met onze nieuwe CW6 van Remeha."

S. Franzen uit Stellendam
"Tot nu toe zijn we heel tevreden met de ketel; hij is stil en de warmwatercapaciteit is een enorme vooruitgang. De iSense klokthermostaat is zeer gemakkelijk te bedienen."


Type Vermogen (kW) Type toestel CW Klasse  
Remeha Calenta 25s

25,5

Solo

Meer informatie
Remeha Calenta 28c

25,5

Combi

4

Meer informatie
Remeha Calenta 35s

35,9

Solo

Meer informatie
Remeha Calenta 40c

35,9

Combi

5

Meer informatie
Remeha Calenta 40L CW6

35,9

Combi

6

Meer informatie