Remeha lanceert campagne ‘Warmte voor iedereen’

Not - found - please check

De discussies over de energietransitie en wat dit betekent voor Nederlandse huishoudens verplaatst zich steeds vaker van de klimaattafel naar de keukentafel. We vragen onszelf af: hoe draag ik mijn steentje bij? En, welke oplossing is voor mij haalbaar en betaalbaar? Welke warmte past bij mijn woonsituatie?

Je woning moet fijn, warm en comfortabel zijn. Iedereen heeft zijn eigen wensen als het om comfort gaat. Juist daarom lanceert Remeha in november 2020 haar campagne ‘Warmte voor iedereen. Kies de warmte die bij jou past’. Een campagne waarin Remeha zekerheid biedt aan onzekere, zoekende en twijfelende consumenten in het doolhof van de energietransitie. Want, Remeha heeft warmte voor iedereen. Samen maken we Nederland nú duurzaam. 

Kies de warmte die bij jou past

Voor de koukleum, thuiswerker of lange doucher. Remeha heeft altijd een oplossing die bij jou past. Drie comfort-oplossingen passend bij specifieke wensen. Kies voor vertrouwde warmte van onze cv-ketels, hybride warmte met een hybride warmtepomp óf volledig gasloos met een 100% elektrische warmtepomp. De beste optie is afhankelijk van je voorkeuren, je woning en jouw wensen. Maar ongeacht jouw wensen, met onze acties zoals de GasLos Garantie wordt verduurzamen écht haalbaar.