VSK 2018

de Remeha Experience

Terugblik op een beleving

Met een geweldig team en een stand vol interactie en beleving hebben wij tijdens de VSK onze bezoekers het verhaal van Remeha, onze visie en de meest recente product innovaties die daarbij horen gepresenteerd. Graag blikken wij terug op de VSK2018 met onze aftermovie. Bekijk ook de andere VSK foto's van de Remeha Experience.

VSK aftermovie 2018
VSK aftermovie 2018

2018, het jaar van Remeha

De VSK was voor Remeha de aftrap voor alle productintroducties die je van ons kan verwachten het komende jaar. Heb je niet alle noviteiten kunnen bekijken of de VSK gemist? Download dan nu de beursbrochure.

VSK brochure 2018

Ace wandketels nog makkelijker, nog slimmer

Remeha introduceert op de VSK de Calenta Ace en Tzerra Ace. Deze ketels zijn een doorontwikkeling van onze veel gebruikte wandketels Calenta en Tzerra Plus. 

VSK terugblik

Automatische bijvulinrichting

Beide ketels hebben een unieke nieuwe feature, de automatische bijvulinrichting. Vanaf nu bestaat de optie om de bijvulinrichting automatisch en op een intelligente manier uit te voeren. Daarnaast zijn beide ketels uitgerust met eSmart inside. Hiermee kunnen gebruikers de ketels straks op afstand raadplegen en aansturen via de smartphone of tablet.

All-electric warmtepompen: de volledig nieuwe line-up

Remeha presenteert een nieuwe line-up warmtepompen voor de consument en de projectenmarkt. De absolute topper Neptuna met een nog bredere vermogensrange. De Mecuria een compacte en zeer zuinige warmtepomp en de onderhoudsarme Eria Tower.  

VSK teugblik
De voorlopers van de warmtepompen zijn onder de BDR Thermea vlag al sinds 2006 in Frankrijk op de markt en sinds 2007 bij Remeha België.

Daarnaast heeft Remeha ook een nieuwe lucht/water warmtepomp E-HP op de markt gebracht, een toestel voor de utiliteitsmarkt dat geschikt is om buiten te plaatsen.

"Door plaatsing van de warmtepomp kunnen we woningen zonder gasaansluiting opleveren".

vertelt de heer A. Huisman, Beter Wonen IJsselmuiden

Lees verder in Project in beeld.

Remeha Connect: de grootste innovatie in de branche sinds de uitvinding van de HR-ketel

Remeha is de enige partij in Nederland die voorspelbaar onderhoud aanbiedt. Dit gaat verder dan monitoring op afstand. Met Remeha Connect bieden wij een dienst waarbij je via een email een bericht ontvangt indien een cv-ketel binnenkort op storing dreigt te gaan. Deze dienst stelt je in staat om daadwerkelijk Fit for Future te zijn.