• Website
 • Kennisbank
 • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Dubbel
voordeel
voor jou.

Bekijk de actie
Vind een installateur in je regio

Verzilver vandaag nog jouw €100,- airco-cashback.

De dubbel voordeel actie is afgelopen

Heb je nog een kortingsvoucher voor een Remeha Diva Airco? Verzilver deze korting dan door voor 30 november 2023 een airco te laten installeren. Claim vervolgens jouw cashback van € 100,- voor 31 december 2023.

Door naast je cv-ketel verwarming ook een Remeha Diva Airco te installeren kun je in de koudere maanden specifieke ruimtes, zoals bijvoorbeeld je slaapkamer of werkkamer, verwarmen middels een Remeha Airco. Zo bespaar je op gas en geniet je in het hele jaar door van een optimaal binnenklimaat. Loop je voordeel niet mis!

Vind een installateur

Dubbel voordeel in twee stappen.

 

cv-ketel cashback - deel 1


Aankoop 1

Cashback op een hybrid ready cv-ketel

Stap 1
Laat een Remeha hybrid ready cv-ketel* installeren in de actieperiode 1 februari 2023 tot en met 30 april 2023.

Stap 2
Registreer jouw aankoop na installatie maar vóór 30 mei 2023 en upload de installatiefactuur (zie actievoorwaarden).

Stap 3
Ontvang na goedkeuring een cashback tot € 150,- binnen 6 weken op jouw rekening. De kortingsvoucher voor een Remeha DIVA Airco ontvang je per e-mail.

* Deelnemende producten aan deze actie zijn de Tzerra Ace en Avanta Ace (beiden € 100,- cashback) en de Calenta Ace (€ 150,- cashback). Bekijk hier de actievoorwaarden.

cv-cashback - deel 2


Aankoop 2

Cashback op airco

Stap 1
Maak van jouw cv-ketel een slimme combinatie en laat vóór 30 november 2023 een Remeha Diva Hogewand model airco installeren.

Stap 2
Registreer jouw Remeha Airco, vóór 31 december 2023 en upload de installatiefactuur (zie actievoorwaarden).

Stap 3
Ontvang na goedkeuring de cashback van € 100,- binnen 6 weken op jouw rekening.

Slim duurzaam verwarmen met een airco.

Airconditioning is uitermate geschikt voor het snel koelen of verwarmen van een specifieke ruimte in een woning zoals een slaapkamer, werkkamer of woonkamer zonder dat op dat moment behoefte is om de hele woning te verwarmen met de centrale verwarmingsinstallatie.

Hiermee bespaar je op je energiekosten en profiteer je van een comfortabel binnenklimaat waar en wanneer jij dat wilt. Remeha Diva airconditioning koelt en verwarmt op een energiebesparende manier met de beste luchtkwaliteit en het hoogste rendement.

Ik wil verwarmen met airco

Voorwaarden

Je dient binnen de actieperiode van 1 februari 2023 tot en met 30 april 2023 via een erkend installateur een Remeha cv-ketel Avanta Ace, Tzerra Ace of Calenta Ace te laten installeren. Je kan profiteren van het cashbackbedrag door zelf het online deelnameformulier in te vullen op remeha.nl/productregistratie. Hiervoor dien je de factuur van aankoop én installatie beschikbaar te hebben. Dit kan tot en met 31 mei 2023. Garantiekaarten of offertes die worden ingestuurd i.p.v. de factuur worden niet geaccepteerd.

Na goedkeuring van de aangevraagde cashback voor de cv-ketel ontvang je per mail een voucher met een unieke vouchercode die recht geeft op € 100 cashback bij aanschaf en installatie op een Remeha DIVA airconditioning hogewandmodel. Aanschaf en installatie door een erkend installateur dient uiterlijk 30 november 2023 te zijn gedaan. Vervolgens heb je nog tot 31 december 2023 om de airco te registreren en cashback aan te vragen door zelf het online deelnameformulier in te vullen op remeha.nl/productregistratie.

Bekijk hier de volledige actievoorwaarden.

Registeren en het aanvragen van de cashback kun je zelf doen door het online deelnameformulier in te vullen op remeha.nl/productregistratie. Tijdens het invullen vragen we naar een factuur, het serienummer, jouw naw-gegevens en de gegevens van de installateur.

Om in aanmerking te komen voor het cashbackbedrag worden alleen geldige facturen geaccepteerd. Garantiekaarten of offertes die worden ingestuurd i.p.v. de factuur worden niet geaccepteerd. Op de factuur moeten in ieder geval het volgende vermeld staan:

 • Logo en naw-gegevens van de installateur
 • Gegevens installateur waaronder KvK en/of BTW nummer
 • Jouw naw-gegevens
 • Datum van installatie
 • Datum van facturatie
 • Een uniek factuurnummer
 • Vermelding type product + merk

Dit betekent dat de gegevens nog niet correct of compleet zijn aangeleverd om het cashbackbedrag uit te keren. Redenen dat een online deelnameformulier (nog) niet in behandeling is genomen, zijn:

 • Er is een garantiekaart ingestuurd i.p.v. een factuur
 • De factuur is niet goed leesbaar
 • Op de factuur staat geen logo van de installateur vermeld
 • Op de factuur staan geen Remeha merk vermeld 
 • De factuur kan niet geopend worden 
 • Er is een offerte meegestuurd i.p.v. een factuur 
 • De factuurdatum valt buiten de actieperiode 

Er is een mail naar je gestuurd met de reden waarom de online registratie niet in behandeling is genomen. Je dient de ontbrekende informatie alsnog toe te sturen om in aanmerking te komen voor het cashbackbedrag. 

Wanneer de aanvraag voldoet aan de voorwaarden ontvang je binnen 6 weken de cashback op het opgegeven IBAN nummer van Remeha.

Korting en actieproduct

Het cashback bedrag kan oplopen tot €250 euro. Dit is opgebouwd uit:

 1. Tot €150 euro cashback bij aanschaf van een hybrid ready cv-ketel.
  • € 100 euro Tzerra Ace CW 3/4/5
  • € 100 euro Avanta Ace CW 3/4/5
  • € 150 euro Calenta Ace CW 4/5/6
 2. €100 euro cashback bij aanschaf van een Remeha airco.
  • €100 euro voucher voor een Remeha DIVA airconditioning hoge wandmodel. De unieke vouchercode voor het aanvragen van deze cashback ontvang je per e-mail na installatie en registratie van de door jouw aangeschafte cv-ketel.

Cashback cv-ketel

 • De cv-ketel dient tussen 1 februari 2023 en 30 april 2023 te zijn geïnstalleerd.
 • De registratie en aanvraag van de cashback cv-ketel kan tot uiterlijk 31 mei 2023.
Cashback airconditioning
 • De unieke vouchercode voor het aanvragen van de cashback wordt verstuurd na goedkeuring van de aanvraag van de cashback voor de cv-ketel.
 • De Diva Airconditioning dient uiterlijk 30 november 2023 te zijn geïnstalleerd.
 • De registratie en inwisselen van vouchercode dient uiterlijk 31 december 2023 te zijn gedaan.

Je ontvangt de vouchercode op het door jou opgegeven e-mailadres direct nadat je de registratie hebt gedaan. Heb je deze niet in je mail? Dan is het goed om je spam box even te checken. Zit de digitale voucher ook daar niet in? Stuur dan een mail naar info@remeha.nl.

Nadat je het online deelnameformulier volledig hebt ingevuld en een kopie van de geldige factuur van je installateur met daarop de installatiewerkzaamheden hebt meegezonden, ontvang je binnen zes weken het kortingsbedrag op het opgegeven IBAN-rekeningnummer. 

Ik heb een vouchercode voor de cashback op Remeha Diva Airconditioning ontvangen maar wil zelf geen airco aanschaffen. Kan ik de voucher inwisselen voor andere producten van Remeha?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Wel kun je de vouchercode doorsturen naar familie, vrienden of bekenden die interesse hebben in het aanschaffen van Remeha Airconditioning. Let wel op dat het unieke code betreft en kan dus maar een keer worden gebruikt voor het aanvragen van de cashback.

De vouchercode is niet persoonlijk en mag je dus doorsturen naar iemand die interesse heeft in het aanschaffen van Remeha Airconditioning. Let wel op dat het unieke code betreft en kan dus maar een keer worden gebruikt voor het aanvragen van de cashback.

Je vindt het serienummer van Remeha cv-ketels op het toestel.

Serienummer cv-ketel

 

Het serienummer van het Diva Hogewandmodel is te vinden op de zijkant van de binnen-unit. 

 

Serienummer binnendeel airco

De cashback actie is onafhankelijk van de installateur die je kiest zoals de installateur maar een erkend installateur is. Heb je geen eigen installateur? Hier kun je bekijken welke Remeha installateur in jouw regio werkzaam zijn.

Je kunt zelf op zoek naar een installateur in jouw regio. Als het een erkende installateur is en de factuur aan de voorwaarden voldoet, kom je voor de cashback in aanmerking.

Dit is geen probleem. Registreer eerst je cv-ketel en upload je factuur via remeha.nl/productregistratie. Als deze registratie aan de voorwaarden voldoet ontvang je de unieke vouchercode op het door jouw opgegeven e-mailadres. Deze vouchercode kun je direct de cashback voor de Diva airconditioning aanvragen door óók deze te registreren op remeha.nl/productregistratie.