Aanschaf

Welke cv-ketel raden jullie mij aan?

Een nieuwe cv-ketel is niet iets waar je snel aan denkt. Meestal denk je er pas aan als je ketel stuk gaat en je direct een nieuwe nodig hebt.

Onze productwijzer

Een perfect hulpmiddel voor het aanschaffen van een nieuwe cv-ketel is onze productwijzer. De productwijzer is zo opgebouwd dat je in vijf stappen een advies ontvangt, dat afgestemd is op jouw specifieke wensen en persoonlijke woonsituatie. 

Start de productwijzer

De verschillen tussen Tzerra Ace, Calenta Ace en Avanta

Lees hier de verschillen tussen de verschillende Remeha cv-ketels.

Verschillen in cv-ketels

Lees reviews van anderen

Een andere handige tip voor het kopen van een nieuwe cv-ketel is het lezen van meningen van anderen. Dit kan bijvoorbeeld via Kieskeurig.nl.

De Consumentenbond voert regelmatig testen van cv-ketels uit. Zij hebben een uitgebreid verslag van deze testen op hun website staan. Let op: voor de website van de Consumentenbond heb je een login nodig.

 

Vraag het aan een installateur

Wanneer je hebt besloten om de huidige cv-ketel te vervangen, dient de nieuwe cv-ketel geïnstalleerd te worden. Het plaatsen van een nieuwe cv-ketel is geen klus die voor iedereen is weggelegd. Bij Remeha hebben wij een uitgebreid netwerk van erkende cv-ketelinstallateurs. Zij helpen je graag met het in kaart brengen van jouw wensen. Zij kennen onze producten en kunnen je alles vertellen over je nieuwe cv-ketel.

Zoek een installateur