Hybride warmtepomp of cv-ketel?

De energietransitie zorgt voor keuzestress. Moet ik wel of niet mijn cv-ketel laten vervangen? Of toch direct gaan voor duurzaam? Remeha maakt graag een einde aan deze twijfel en biedt oplossingen waarmee je ook in de toekomst goed zit.

Bespaar met een hybride warmtepomp

Wil je nu al verduurzamen en direct besparen op je energieverbruik? Kies dan voor de Elga. Dit is een hybride warmtepomp die samenwerkt met iedere HR cv-ketel. Daarmee bespaar je flink op je gasverbruik en ben je zeker van warmte. Nu én in de toekomst.

Direct weten wat je kan besparen? Met de online besparingstool krijg je snel en eenvoudig inzicht in de te verwachten besparing op jouw energiekosten.

Nieuwe cv-ketel met Gaslos Garantie

Vorig jaar introduceerde Remeha de GasLos Garantie waardoor je met een gerust hart een nieuwe cv-ketel kan aanschaffen. Moet je namelijk binnen 10 jaar verplicht van het aardgas af, dan neemt Remeha jouw cv-ketel terug en krijg je een gegarandeerde korting op een nieuw duurzaam systeem van Remeha die kan oplopen tot €1.000,-.

Met de Remeha GasLos Garantie heb je de zekerheid dat je nu de beste keuze maakt en klaar bent voor morgen.

Hetzelfde comfort en flink besparen op gasverbruik

Gerard Kolkman woont in een boerderij uit 1926. Op zijn vraag om verder te verduurzamen combineerde zijn installateur zijn huidige cv-ketel met een hybride warmtepomp.

“Mijn gasverbruik daalde van 2400 naar 900 kuub per jaar”

Gerard Kolkman
Wat is eigenlijk een hybride installatie?

Wat is eigenlijk een hybride installatie?

Bij een hybride installatie koppelen we een cv-ketel met een warmtepomp. De Elga Ace is een hybride warmtepomp die eenvoudig samenwerkt met iedere HR cv-ketel. Dus ook de cv-ketel die al bij jou in huis hangt.

Meer over de Elga
Wat betekent de energietransitie?

Wat betekent de energietransitie?

Er wordt in de media veel geschreven over de energietransitie en de verduurzaming van Nederland. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? We hebben de belangrijkste weetjes op een rij gezet.

Meer over de energietransitie
Duurzaam begint met hoe je woont. Doe de wooncheck

Duurzaam begint met hoe je woont. Doe de wooncheck

Remeha is klaar voor de verduurzaming, maar geen voorstander van abrupt van het aardgas af gaan. Verduurzamen begint met isoleren en daarna maatwerkoplossing per woonsituatie of leefgebied.

Doe de wooncheck