Acties

Veelgestelde vragen

Win je aanschafbedrag terug

Wat houdt de actie in?

Wanneer je van 1 februari t/m 31 december 2019 een Tzerra Ace, Calenta Ace of Avanta wandketel aankoopt én laat installeren door een erkend installateur, maak je kans om je aankoopbedrag terug te winnen! Het uit te keren bedrag is maximaal de adviesprijs van Remeha actieketel, exclusief de installatiekosten. 

Welk bedrag kan ik winnen? 

Deze winnaar wint het aankoopbedrag terug met een maximum van de consumentenadviesprijs van Remeha, namelijk:

 • Tzerra Ace CW3 €1655,-
 • Tzerra Ace CW4 €1688,-
 • Tzerra Ace CW5 €1955,-
 • Calenta Ace CW4 €1883,-
 • Calenta Ace CW5 €2074,-
 • Calenta Ace CW6 € 2920,-
 • Avanta CW3 € 1744,-
 • Avanta CW4 €1940,-
 • Avanta CW5 €2055,-

De genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW.
 
Hoe neem ik deel aan de ‘Win je aankoopbedrag terug’-actie?
 1. Koop een Tzerra Ace, Calenta Ace of Avanta wandketel en laat deze door een erkend installateur tussen 1 februari en 31 december 2019 installeren.
 2. Registreer je wandketel voor actiedeelname.* De ketel is dan ook direct geregistreerd voor garantie.
 3. Iedere maand wordt er een winnaar bekend gemaakt op basis van het geregistreerde serienummer.
 4. Bewaar de factuur die je ontvangt van je installateur. De winnaar dient de verkoop- en installatiefactuur beschikbaar te stellen aan Remeha voordat de uitkering plaatsvindt. Hierop dient de verkoop- én installatiedatum vermeld te staan. Zorg er dus voor dat je installateur je altijd een volledige factuur van verkoop & installatie stuurt. De ketel dient door dezelfde installateur te zijn verkocht als geïnstalleerd. 

 

Kan mijn installateur de wandketel ook voor mij registreren?

Ja, dit is mogelijk. De installateur kan jouw wandketel registreren, de wandketel is dan ook al direct geregistreerd voor garantie. Je installateur vult tijdens de registratie jouw e-mailadres is. Je ontvangt dan op het opgegeven e-mailadres een uitnodiging voor actiedeelname. 

Welke ketels doen mee aan de actie?

Alle Tzerra Ace,  Calenta Ace en Avanta cv-ketels. Alle overige producten lopen nadrukkelijk niet mee in de actie. 

Tot wanneer kan ik deelnemen?

De aankoop- en installatiedatum op de factuur dient uiterlijk 31 december 2019 zijn. De wandketels kunnen worden geregistreerd tot en met 7 januari 2020.

Wanneer en hoe worden de winnaars bekend gemaakt?

De winnaars worden getrokken door een onafhankelijke partij op basis van serienummer. De winnaar dient de aankoop- en installatiefactuur beschikbaar te stellen aan Remeha voordat de uitkering plaatsvindt. Hierop dient de aankoop- en installatiedatum duidelijk en expliciet vermeld te staan. De winnaars worden binnen 1 week en uiterlijk 3 maanden na de beëindiging van de actie telefonisch persoonlijk op de hoogte gesteld en kort daarna bekend gemaakt op de website van Remeha. De trekkingen worden gedaan door een onafhankelijke partij en aan het begin van de volgende maand voltrokken. 

Hoe weet ik of mijn registratie goed is aangekomen?

Na het compleet en correct invullen van het productregistratieformulier en het deelnameformulier ontvang je hiervan een e-mailbevestiging op het door jouw opgegeven e-mailadres. Zodra de registratie is goedgekeurd maak je kans om je aankoopbedrag terug te winnen. Wanneer de installateur de wandketel voor je registreert, dan is de wandketel al geregistreerd voor garantie wanneer je een uitnodiging voor actiedeelname ontvangt. Wanneer je deelneemt via de link in de mail ontvang je een bevestiging van deelname.

Ik heb binnen de actieperiode een Remeha actieketel gekocht maar nog niet geïnstalleerd. Het is nu 5 januari 2019. Kan ik nog meedoen? 

Nee, dit is helaas niet meer mogelijk. Ketels die geïnstalleerd zijn tussen 1 februari 2019 en 31 december 2019 kunnen worden geregistreerd tot en met 7 januari 2020. De ketel dient dan wel in de actieperiode 1 februari 2019 tot en met 31 december 2019 geïnstalleerd te zijn.