• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

 De hoogste standaard is onze norm

Om optimaal te kunnen profiteren van onze volledige garantie is het van belang om de garantiekaart binnen 4 weken na installatie in te vullen.

We zijn altijd bezig om onze producten te verbeteren. Daarbij hebben we altijd oog voor veiligheid en de kwaliteit van onze producten. We waren niet voor niets de eerste producent van cv-ketels met een ISO 9001certificering. Om te kunnen garanderen dat elk toestel correct – en dus veilig – werkt, bewaken we kwaliteit door heel het fabricageproces. Alle toestellen worden in onze testopstelling ‘echt’ in gebruik genomen. Alle Remeha-ketels voldoen aan de Europese norm voor veiligheid van gastoestellen.

Betrouwbaarheid gegarandeerd

Elke Remeha-ketel voldoet aan de hoogste eisen van betrouwbaarheid. Die zekerheid garanderen wij. Vanaf het moment dat jouw Remeha-ketel is geïnstalleerd, geven wij twee jaar volledige garantie op alle onderdelen van onze (wand)ketels met uitzondering van slijtage-onderdelen. Op de meeste warmtewisselaars van onze ketels verlenen we maar liefst tien jaar garantie*.

Wij garanderen bovendien gedurende vijftien jaar na de laatste productiedatum de levering van onderdelen. Hierdoor is het mogelijk toestellen niet alleen langjarig, maar bovendien ook veilig, in bedrijf te houden.

Onze fabrieksgarantie heeft uitsluitend betrekking op de onderdelen en niet op de arbeids- en voorrijkosten van de installateur. Lees hier de garantievoorwaarden. Deze voorwaarden zijn een aanvulling op de verkoop- en leveringsvoorwaarden.

De zekerheid van beste service

Technici van installatiebedrijven kunnen bij Remeha uitgebreid worden opgeleid om jouw cv-ketel in topconditie te houden. En mocht jouw installateur een probleem niet kunnen oplossen, dan kan hij altijd een beroep doen op de Remeha-aftersales-service.

*Van garantie zijn uitgesloten het eventuele thermokoppel, de elektroden, de pakkingen en de glaszekeringen. Het recht op garantie vervalt indien niet kan worden aangetoond dat de cv-ketel na installatie regelmatig door een daartoe bevoegd installateur onderhouden is.

Mocht je verder nog vragen hebben over onze garantieafhandeling, dan kunt je contact opnemen met onze klantenservice.