Acties

Veelgestelde vragen

GasLos garantie actie 

Hieronder vind je antwoord op de veelgestelde vragen rondom de GasLos garantie actie. 

Veelgestelde vragen

Wat houdt de actie in?

Wanneer je van 1 november 2018 tot en met 31 december 2020 een Tzerra Ace, Calenta Ace of Avanta wandketel laat installeren kun je je registreren voor deelname aan de GasLos garantie actie. Gaat jouw wijk van overheidswege binnen 10 jaar, verplicht van gas af? Dan nemen wij jouw cv-ketel terug en krijg je een gegarandeerde korting op een nieuw, duurzaam Remeha systeem dat past bij jouw woning.


Welke ketels doen mee aan de actie?

Alle Tzerra Plus (of Ace), Calenta (Ace) en Avanta cv-ketels. Alle overige producten lopen nadrukkelijk niet mee in de actie. 


Voor welke periode is deze GasLos garantie geldig?

De GasLos garantie geldt alleen als binnen 10 jaar na de installatiedatum van de cv-ketel door de overheid verplicht bent of wordt je woning gasloos te verwarmen.
Daarnaast geldt dat tussen de uitlevering van deze duurzame installatie door Remeha en de installatiedatum door een installateur maximaal 1 maand verschil mag zitten.


Tot wanneer kan ik deelnemen?

De installatiedatum dient uiterlijk 31 december 2020 te zijn. De wandketels kunnen worden geregistreerd tot en met 31 januari 2021.


Ik heb binnen de actieperiode een Remeha actieketel gekocht, maar nog niet geïnstalleerd. Het is nu 5 januari 2021. Kan ik nog meedoen?

Nee, dit is helaas niet meer mogelijk. Ketels die geïnstalleerd zijn tussen 1 november 2018 en 31 december 2020 komen in aanmerking voor de actie. Deze kunnen worden geregistreerd tot en met 31 januari 2021.


Hoe neem ik deel aan de ‘GasLos garantie actie’?

  1. Laat door een erkend installateur van 1 november 2018 t/m 31 december 2020 een Tzerra Plus (of Ace), Calenta (Ace) of Avanta wandketel installeren.
  2. Registreer je wandketel voor actiedeelname via remeha.nl/garantie. De ketel is dan ook direct geregistreerd voor garantie.
  3. Je ontvangt direct per mail een voucher waarop jouw deelname aan deze actie wordt bevestigd. Deze voucher heb je nodig wanneer jouw wijk van overheidswege, verplicht van het gas af moet en jij kiest voor een Remeha duurzaam systeem.
  4. Bewaar deze voucher dus goed.
  5. Word je binnen 10 jaar van overheidswege verplicht je huis gasloos te verwarmen? Meld je dan bij Remeha: overleg de verplichting van de overheid én de voucher en laat met de gegarandeerde korting een duurzaam gasloos systeem van Remeha installeren.

Kan mijn installateur de wandketel ook voor mij registreren?

Ja, dit is mogelijk. De installateur kan jouw wandketel registreren, de wandketel is dan ook al direct geregistreerd voor garantie. Je installateur vult tijdens de registratie jouw e-mailadres in. Je ontvangt dan op het opgegeven e-mailadres een mail met een link naar de webpagina om de ingevulde gegevens te accorderen. Op deze pagina kun je je ook registreren voor deelname aan deze actie.


Hoe weet ik of mijn registratie goed is aangekomen?

Na het compleet en correct invullen van het productregistratieformulier via remeha.nl/garantie incl. het aanvinken van deelname aan deze actie tijdens dat proces ontvang je hiervan een e-mailbevestiging op het door jouw opgegeven e-mailadres. Bij deze mail is de voucher (en actievoorwaarden) gevoegd die later recht geeft op de korting.


Moet mijn cv-ketel aan een bepaald serienummer voldoen?

De wandketels die in aanmerking komen voor deze actie zijn geproduceerd na 1 juni 2018 (serienummer startend met: 18152…) en voor 1 januari 2021 (serienummer startend met 21001….). Valt het serienummer buiten deze periode, maar voldoet de installatiedatum wel aan de voorwaarden? Neem dan contact op met onze klantenservice via customercare@remeha.nl. Het kan natuurlijk zijn dat de ketel al even op het schap lag. Als je kunt aantonen dat deze recent is gekocht, is deelname uiteraard geen probleem.


Welke korting is gegarandeerd?

Registratie in overeenstemming met de actievoorwaarden geeft recht op een korting die start met een bedrag van € 1.000,-. Deze korting neemt vanaf 1 jaar na installatiedatum van de cv-ketel jaarlijks met € 100,- af, zodat je na 2 jaar nog aanspraak maakt op € 900,- korting, na 3 jaar op € 800,- korting, etc., etc.
Deze korting is van toepassing op de door Remeha gehanteerde consumentenadviesprijs van een rechtstreeks bij Remeha aan te schaffen warmtepomp, bestaande uit een binnen- en een buitenunit. De korting is niet voor andere kosten gerelateerd aan deze warmtepompaanschaf, zoals bijvoorbeeld kosten voor aanpassingen aan het leidingwerk, transport, installatie en aanpassing van de woning


Gaat mijn wijk binnen tien jaar van het gas af?

>Dat is niet met zekerheid te zeggen. Sommige wijken zullen op kortere termijn van het gas af gaan, bij andere wijken kan het nog tientallen jaren duren.


Ik heb een huis gekocht in een nieuwbouwproject. Kan ik ook deelnemen?

Deze actie is een consumentenactie. Remeha wil met deze actie particuliere huizenbezitters bereiken en mogelijke onzekerheid tot het aanschaffen van cv-ketels wegnemen. De actie sluit daarmee installateurs en (groot)zakelijke opdrachtgevers uit, zoals bijvoorbeeld projectmatige nieuwbouw en woningbouwverenigingen. Dus alleen als je zelf de opdrachtgever bent, van de installatie van je cv-ketel en dus zelf bewust gekozen hebt voor Remeha, kun je deelnemen aan deze actie.