Remeha-deelnemers aan de Midwinter Marathon in Apeldoorn 2017

Nieuws

Remeha-medewerkers zijn Fit For Future!

De week van 3 april stond bij Remeha in het teken van (het verbeteren van) gezondheid en leefstijl, sportactiviteiten, ontspanningsactiviteiten, workshops, stoelmassages en metingen. Tijdens de Gezondheidsweek gingen medewerkers samen actief aan de slag.

De vitaliteit en gezondheid van medewerkers wordt steeds belangrijker

De Gezondheidsweek van Remeha is georganiseerd om daar met elkaar aan te werken, met het oog op de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. De focus lag hierbij op belasting en belastbaarheid. De belasting is de inspanning die benodigd is om een functie succesvol uit te oefenen en de belastbaarheid is de werklast die op fysiek en geestelijk gebied door een werknemer kan worden gedragen.

Actief bezig met leefstijl en gezondheid

De Gezondheidsweek was wederom een groot succes. Veel medewerkers hebben genoten van een stoelmassage, hebben hun “echte” leeftijd laten meten, zijn geïnformeerd over een gezond en energiek voedingspatroon, deden mee aan verscheidene sportactiviteiten (onder meer Power Yoga, Boksen, Bootcamp) en een aantal medewerkers gaan de uitdaging aan om te stoppen met roken. Door het diverse programma, de grote deelname en motivatie, gingen de medewerkers op een enthousiaste manier aan de slag met hun leefstijl en gezondheid.

Remeha is Fit for future