eTwist Remeha

eTwist

eTwist updates

Remeha is continu bezig om de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten van de eTwist te optimaliseren, zodat je onbezorgd kunt genieten van optimaal comfort. Hieronder vind je de nieuwste eTwist updates. 

eTwist updates

Let op! De eTwist thermostaat moet online zijn om updates te kunnen ontvangen. Als de thermostaat niet online is, kunnen er geen updates worden geïnstalleerd.

Nieuwe updates (1.53.2)

 1. Beveiligingsupdates
 2. Systeemverbeteringen/bug fixes


Eerdere updates (1.50.4)

 1. Prestatieverbeteringen
 2. Veiligheidsupdates
 3. Systeemverbeteringen/bug fixes
 

eTwist App updates

Vaak worden apps automatisch ge├╝pdatet. Controleer hiervoor de instellingen op je telefoon of dit bij jou ook het geval is.

Nieuwe updates (2.8.0 iOS en Android - eind januari)

 1. Beveiligingsupdates
 2. Toevoeging bij scherm Energieverbruik: 'De getoonde waarden zijn indicatief...'
 3. Android widget communicatie volgens nieuwe Google specificaties
 4. Communicatieverbeteringen tussen de server en de eTwist App
 5. Bug fixes en verbeteringen
  • Storingscodes 3000/2000 zijn opgelost (voorbeelden: storingscodes 3304, 3000, 2000, 2201)
  • Missen functies na uitvoeren van update (openhaard functie en warmwaterinstellingen)


Eerdere updates (iOS: 2.6.3 en Android 2.6.1)

 1. Nieuwe gebruikers ontvangen bij het eerste keer opstarten van de eTwist App een infobericht met betrekking tot het invullen van de benodigde instellingen om energieverbuik bij te houden.
 2. iOS 12 en Android 9 ondersteuning.
 3. Bug fixes.


Welke devices worden ondersteund?

 1. Devices met iOS versie 9 of hoger
 2. Devices met Android 4.4 of hoger
 3. Devices met Windows versie 10 of hoger (stopt per 31/12/18)

Let op: de eTwist Android app is geschikt voor de meeste Android devices. Is de eTwist App niet zichtbaar in Google Play, dan wordt het smart device waarmee u zoekt niet ondersteund.

Bekijk de eTwist productpagina

 1

Overige updates

Stopzetting ondersteuning eTwist App voor het Windows 10 Mobile platform

Remeha zal per 31-12-2018 stoppen met het ondersteunen van het Windows 10 Mobile platform. Dit betekent dat de eTwist App voor smart devices die draaien op het Windows 10 Mobile platform niet langer beschikbaar zal zijn in de Stores. Bestaande gebruikers die de app al in gebruik hebben kunnen de app na deze datum wel blijven gebruiken.

Reden voor het stopzetten is dat Microsoft zelf in oktober 2017 aangegeven heeft te stoppen met de verdere ontwikkeling van dit platform, vanwege een laag marktaandeel in vergelijking met platformen als Android en iOS. Microsoft zal het systeem alleen nog voorzien van Bug fixes en Security fixes tot december 2019.

Ook bij Remeha is het aantal Windows 10 Mobile gebruikers aanzienlijk minder in vergelijking met Android en iOS. Concreet zal het stopzetten van de de ondersteuning van Windows 10 mobile het volgende betekenen:

- Er zullen geen updates meer volgen, ook niet voor Bug Fixes of Security Fixes. 
- De eTwist App voor smart devices die draaien op het Windows 10 Mobile platform zal na 31-12-2018 niet langer beschikbaar zijn in de Windows Store. 
- Gebruikers kunnen de app na deze datum wel blijven gebruiken, maar zonder verdere ondersteuning (updates, bug fixes en security fixes) vanuit Remeha. 

Uiteraard zal de eTwist App wel voor de andere platforms beschikbaar blijven, doorontwikkeld en up-to-date gehouden worden.