eTwist Remeha

eTwist

eTwist updates

Remeha is continu bezig om de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten van de eTwist te optimaliseren, zodat je onbezorgd kunt genieten van optimaal comfort. Hieronder vind je de nieuwste eTwist updates. 

eTwist updates

Let op! De eTwist thermostaat moet online zijn om updates te kunnen ontvangen. Als de thermostaat niet online is, kunnen er geen updates worden geïnstalleerd.

Nieuwe updates (1.50.4, vanaf 17 oktober)

 1. Prestatieverbeteringen
 2. Veiligheidsupdates
 3. Systeemverbeteringen/bug fixes

Eerdere updates (1.47.2)

 1. Temperatuur weergave via internet is nu beschikbaar. Hierdoor is een buitensensor niet meer nodig (alleen bij de Calenta Ace).
 2. Imperiale waarden in te stellen (graden in Fahrenheit en druk in Psi).
 3. Stooklijninstellingen ook mogelijk op de eTwist thermostaat.
 4. Vorstbeveiligingstemperatuur instelbaar. 
 5. Nieuwe landen en talen toegevoegd.
 6. Geschikt voor IFTTT.
 7. Nieuw icoon voor Vorstbeveiligingsmodus.

 

eTwist App updates

Vaak worden apps automatisch ge├╝pdatet. Controleer hiervoor de instellingen op je telefoon of dit bij jou ook het geval is.

Nieuwe updates (2.5.9, vanaf 29 oktober)

 1. Nieuwe gebruikers ontvangen bij het eerste keer opstarten van de eTwist App een infobericht met betrekking tot het invullen van de benodigde instellingen om energieverbuik bij te houden.
 2. iOS 12 en Android 9 ondersteuning.
 3. Bug fixes.


Eerdere updates (2.4.7)

 1. Android Widget beschikbaar. Lees meer!
 2. IFTTT beschikbaar. Lees meer!

 

Bekijk de eTwist productpagina

1

Overige updates

Stopzetting ondersteuning eTwist App voor Windows 10 Mobile

Remeha zal per 31-12-2018 stoppen met het ondersteunen van het Windows 10 Mobile platform. Dit betekent dat de eTwist App voor smart devices die draaien op het Windows 10 Mobile platform niet langer beschikbaar zal zijn in de Stores. Bestaande gebruikers die de app al in gebruik hebben kunnen de app na deze datum wel blijven gebruiken.

Reden voor het stopzetten is dat Microsoft zelf in oktober 2017 aangegeven heeft te stoppen met de verdere ontwikkeling van dit platform, vanwege een laag marktaandeel in vergelijking met platformen als Android en iOS. Microsoft zal het systeem alleen nog voorzien van Bug fixes en Security fixes tot december 2019.

Ook bij Remeha is het aantal Windows 10 Mobile gebruikers aanzienlijk minder in vergelijking met Android en iOS. Concreet zal het stopzetten van de de ondersteuning van Windows 10 mobile het volgende betekenen:

- Er zullen geen updates meer volgen, ook niet voor Bug Fixes of Security Fixes. 
- De eTwist App voor smart devices die draaien op het Windows 10 Mobile platform zal na 31-12-2018 niet langer beschikbaar zijn in de Windows Store. 
- Gebruikers kunnen de app na deze datum wel blijven gebruiken, maar zonder verdere ondersteuning (updates, bug fixes en security fixes) vanuit Remeha. 

Uiteraard zal de eTwist App wel voor de andere platforms beschikbaar blijven, doorontwikkeld en up-to-date gehouden worden.