Waarom wachten met duurzaam verdienen?

Remeha Elga Ace: de oplossing voor nu en in de toekomst

Het is tijd om vooruitgang te leveren met de Elga Ace van Remeha. Zonder valse bescheidenheid kunnen we zeggen dat we de nieuwe norm in hybride warmtepompen introduceren. De Elga Ace is namelijk de hybride warmtepomp met de beste prijs-prestatieverhouding in de markt! 

In de strijd bij het terugdringen van de CO2-uitstoot krijgen hybride warmtepompen meer en meer aandacht en dat neemt in 2020 alleen maar toe. Remeha investeert op grote schaal in deze categorie. 

Slimme optie

Die aandacht voor hybride systemen is meer dan terecht, want als het gaat om verwarming en warm watervoorziening bieden ze het beste van twee werelden, te weten: een cv-ketel op gas en een warmtepomp op elektriciteit. Het is een slimme optie voor mensen die bewust omgaan met klimaat en portemonnee. Een hybride warmtepomp is een haalbare, betaalbare en realistische (eerste) stap op weg naar verduurzaming van bestaande woningen.

Zakelijke voordelen

Met de Elga Ace bied je je relaties echt iets nieuws én je profiteert zelf ook. Dit zijn de zakelijke voordelen van de Elga Ace:

Duurzaam verdienen: met de Elga Ace realiseer je een hogere omzet per woning tegen betere marges

Extra verkoopkans: want ook als consumenten geen nieuwe cv-ketel nodig hebben, is de aanschaf van een hybride warmtepomp een goede investering. Juist omdat de Elga Ace is toe te passen met elke merk cv-ketel is deze in bestaande woningen prima toepasbaar.

Continuïteit in bedrijfsvoering: je breidt je assortiment uit met een toekomstbestendige oplossing die met alle duurzame energiebronnen kan samenwerken zoals zonnepanelen, zonnecollectoren en waterstof.