Onderdelen Garantie Plan voor de utilteit

Kies voor zekerheid en sluit een Onderdelen Garantie Plan af. Als installateur kun je verlengde garantie afsluiten op bepaalde onderdelen van de Remeha ketels. De verlengde garantie gaat in na afloop van de standaard fabrieksgarantie van 2 jaar.

Het Onderdelen Garantie Plan is van toepassing op de utiliteitketels:

  • Gas 320/620 Ace: beschikbaar
  • Gas 220 Ace en Quinta Ace 160, Quinta Ace 45 – 115 kW: binnenkort beschikbaar

Op utiliteitketels bieden we Remeha Connect, een e-mailmelding dat mogelijk is door de ketel te verbinden met internet met behulp van een ingebouwde gateway die onafhankelijk is van het internetnetwerk van het gebouw. Deze service is gratis bij OGP.

Geen utiliteit maar residentieel? Klik hier om meer te weten over OGP voor residentieel.

Remeha Connect - binnenkant

Hoe kan ik een Onderdelen Garantie Plan afsluiten?

Stap 1: Meld je aan voor de OGP door naar Remeha.nl/service-bestellen te gaan. Kies uit de opties:

  • 1-5 jaar
  • 1-12 jaar
  • 1-15 jaar

Stap 2: De e-mailbevestiging die je van ons ontvangt bevat de prijs. Mocht je niet langer geïnteresseerd zijn in OGP, laat het ons dan binnen 2 werkdagen weten. Anders betaal de factuur die je vervolgens van Remeha ontvangt.

Stap 3. Het OGP contract treedt na betaling met terugwerkende kracht in werking op de dag van inbedrijfstelling van het toestel.

Stap 4: We bezorgen de gateway op de gewenste locatie.

Stap 5: Wanneer je de gateway installeert, kan je op Remeha.nl/remeha-connect-registratie het serienummer van de gateway en toestel registreren om het registratieproces te voltooien. Je hebt hiervoor de klantgegevens (naam, e-mail, telefoonnummer en adres) nodig. De klantinformatie wordt gebruikt om te verifiëren dat de gebouweigenaar de gegevensverzameling van zijn installatie goedkeurt.

Voor meer informatie bekijk de voorwaarden of veelgestelde vragen.

Voldoe jij en de klant aan alle voorwaarden? Kies dan voor zekerheid en sluit OGP af via onderstaande button.

OGP afsluiten