Nu €400 cashback voor consumenten bij aanschaf van een Elga Ace

De overheid heeft onlangs bekend gemaakt dat er extra subsidie beschikbaar komt voor hybride warmtepompen in 2022. Dat juichen we natuurlijk toe. Het is nu alleen nog niet duidelijk in welke vorm, voor welk bedrag en vanaf welk moment. Ondertussen stijgt de gasprijs fors waardoor consumenten voor onaangename verrassingen kunnen komen te staan, zeker nu de verwarming weer aangaat.

Daarom komt Remeha nu met € 400,- cashback op de Elga Ace. Hiermee kunnen consumenten direct tot 70% besparen op hun gasverbruik. De cashback komt bovenop de huidige ISDE-subsidie. Remeha maakt daarmee de aanschaf van een Elga Ace tijdelijk nog aantrekkelijker. Deze cashback is geldig tijdens de actieperiode of totdat de nieuwe maatregelen van de overheid ingaan.

Goed

om te weten


Met de Remeha WarmteWijzer krijgt jouw klant snel en eenvoudig inzicht in hoeveel er bespaard kan worden op energiekosten met de installatie van een hybride warmtepomp.


Naar de WarmteWijzer

Boodschap richting de consument

In de consumentencampagne "Duurzaam verwarmen" beloven we dat verduurzamen binnen ieders handbereik ligt. Met deze actie maken we het consumenten nog makkelijker om een duurzame start te maken.

We informeren consumenten over de actie met onderstaande boodschap
Voorkom een onverwachts hoge energierekening door nu de hybride warmtepomp Elga Ace te koppelen aan je cv-ketel. Je start direct met besparingen tot 70% op je gasverbruik en ontvangt een aantrekkelijke cashback van Remeha van €400. Hiermee verdien je je investering nog sneller terug. Wacht niet af, de Remeha cashback is geldig totdat de overheid haar nieuwe maatregelen aankondigt. Start nu met duurzaam verwarmen!

Bekijk de actievoorwaardenZelf aan de slag
met de cashback actie

Remeha brengt deze actie onder de aandacht via meerdere online kanalen. daarbij haken we aan bij de lopende "Duurzaam verwarmen campagne".

Wil ook jij ook aan de slag met deze actie?
Maak dan gebruik van de uitingen die voor je klaar staan op onze beeldbank waaronder een digitale flyer en advertenties voor social media.

Bekijk de actiematerialen


Promotie cashback actie Elga Ace

Stappenplan 

en veelgestelde vragenStappenplan cashback actie

1 Je brengt een offerte uit voor een Elga Ace. Je kunt hierbij de cashback onder de aandacht brengen door b.v. een flyer toe voegen.
Let op: verwerk de cashback niet in de offerte.
2 Na opdracht installeer en factureer je de Elga Ace aan jouw klant.
3 De factuur dient de volgende gegevens te bevatten:
 • Installatiedatum
 • Productomschrijving
 • Factuurbedrag
4 Aan de hand van de factuur en het serienummer vraagt je klant de cashback aan via remeha.nl/garantie. Insturen kan tot en met 31 mei 2022.
5 Nadat je klant de aanvraag heeft voltooid, ontvangt hij/zij een e-mail ter bevestiging van de registratie en cashback-aanvraag.
6 Als de aanvraag voldoet aan de voorwaarden maken we binnen 3 weken de cashback over aan jouw klant.

Veelgestelde vragen

Je klant dient binnen de actieperiode van 15 oktober 2021 t/m 28 februari 2022 via een erkend installateur een Remeha Elga Ace hybride warmtepomp aan te schaffen. Deze dient vervolgens uiterlijk 30 april 2022 geïnstalleerd te worden.

Je klant kan profiteren van het cashbackbedrag door zelf het online deelnameformulier in te vullen op remeha.nl/garantie. Hiervoor dient de klant de factuur van aankoop én installatie beschikbaar te hebben en in te sturen. Dit kan tot en met 31 mei 2022.

Garantiekaarten of offertes die worden ingestuurd i.p.v. de factuur worden niet geaccepteerd. Bekijk hier de volledige actievoorwaarden.

Registeren en het aanvragen van de cashback voor de Elga Ace kan jouw klant zelf doen door het online deelnameformulier in te vullen op remeha.nl/garantie. Tijdens het invullen vragen we naar een factuur, het serienummer van de Elga Ace, de naw-gegevens van de klant en de gegevens van de installateur.
Om in aanmerking te komen voor het cashbackbedrag worden alleen geldige facturen geaccepteerd. Garantiekaarten of offertes die worden ingestuurd i.p.v. de factuur worden niet geaccepteerd. Op de factuur moeten in ieder geval het volgende vermeld staan:
 • Logo en naw-gegevens van de installateur
 • Naw-gegevens van je klant
 • Datum van plaatsing
 • Datum van facturatie
 • Een uniek factuurnummer
 • Vermelding type product + merk
Dit betekent dat de gegevens nog niet correct of compleet zijn aangeleverd om het cashbackbedrag uit te keren. Redenen dat een online deelnameformulier (nog) niet in behandeling is genomen, zijn:
 • Er is een garantiekaart ingestuurd i.p.v. een factuur
 • De factuur is niet goed leesbaar
 • Op de factuur staat geen logo van de installateur vermeld
 • Op de factuur staan geen Remeha merk vermeld
 • De factuur kan niet geopend worden
 • De factuurdatum valt buiten de actieperiode er is geen officiële vooraanmelding geweest door een offerte in te sturen
 • Het serienummer is niet correct
Er is een mail naar de klant gestuurd met de reden waarom de online registratie niet in behandeling is genomen. De klant dient de ontbrekende informatie alsnog toe te sturen om in aanmerking te komen voor het cashbackbedrag.
Je klant ontvangt €400,- korting op een Elga Ace 4kW of Elga Ace 6 kW.
Nadat het online deelnameformulier volledig hebt ingevuld en een kopie van de geldige factuur van de installateur met daarop de installatiewerkzaamheden hebt meegezonden, ontvangt de klant binnen drie weken het kortingsbedrag op het opgegeven IBAN-rekeningnummer.

Het serienummer van de Elga Ace staat op de bovenkant van de mantel van de binnenunit.

Waar vind ik het serienummer van de Elga Ace