Header_mijnRemeha

OK CV label 

Let op: vanaf 1 juli 2020 treedt de wettelijke CO-certificering voor onderhoud en installatie van gastoestellen in werking. Lees hier meer over deze wijziging.

Op deze pagina vind je voorgaande informatie met betrekking tot het OK CV label

Waarom dit label?

De veiligheid van onze producten houdt niet op als onze producten de fabriek verlaten. Gedurende de gehele levensduur moet de klant erop kunnen vertrouwen dat zijn cv-ketel doet wat hij moet doen: zuinig, stil en probleemloos het ultieme comfort leveren. Met het OK CV label kunnen wij consumenten deze zekerheid bieden.

Het OK CV label is een vrijwillig kwaliteitslabel waarmee je je klant de garantie kan geven dat het onderhoud aan zijn cv-ketel tenminste één keer per twee jaar plaatsvindt volgens de voorschriften van de fabrikant. Een goed onderhouden cv-ketel zorgt voor:

 Maximale operationele veiligheid

  • Zo zuinig mogelijke warmte- en warmwaterproductie
  • Minimale kans op storingen
  • Besparing op de energiekosten
  • Minimale milieubelasting

OK voor je klant, OK voor jou

Met het OK CV label profileer je je als een echte vakspecialist. Je kunt het aantal onderhoudsabonnementen laten groeien en komt vaker in de gelegenheid je klanten te adviseren over bijvoorbeeld een veilige installatie, onderhoud en energiezuinig stoken.

 

Hoe kun je het OK CV label voeren?

Het kwaliteitslabel stelt eisen aan o.a. de diplomering van monteurs, de apparatuur waarmee gewerkt wordt, de kalibrering, keuring en kwaliteitszorg. Om aan deze eisen te voldoen, dien je als bedrijf gecertificeerd te zijn. Daarnaast dienen monteurs de juiste opleiding te hebben gevolgd.

 

Cursus Energie Service Specialist van OK CV bij Remeha

Je kunt de OK CV cursus Energie Service Specialist volgen bij Remeha. Deze cursus bestaat uit 4 dagdelen verdeeld over twee opeenvolgende woensdagen. De onderwerpen die besproken worden tijdens de cursus zijn: installatie, veiligheid rond de ketel, wetgeving en communicatie naar de klant. Het 4e dagdeel betreft een theorie- en praktijkexamen. Kijk bij trainingen voor meer informatie over de cursus Energie Service Specialist.

Let op: deze training is niet meer beschikbaar omdat dit label vervalt vanaf 1 juli 2020 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met je accountmanager of kijk voor meer informatie over OK CV op www.ok-cv.nl.