Gratis pomp bij elke Quinta Ace!

De Remeha Quinta Ace 160 kW bestaat dit jaar vijf jaar en dat blijven we graag samen vieren. Juist ook nu! Omdat Remeha dit jaar 85 jaar bestaat gaven we van 9 maart tot en met 1 juni 2020 maar liefst € 85,- terug op de pomp van de machtigste cv-ketel van Remeha.

Echter heeft het corona-virus impact op ons allemaal en juist in deze periode is er een sterke behoefte aan zekerheid. Zekerheid om je werk goed te kunnen blijven doen, maar ook om de business als gewoonlijk door te laten draaien. Remeha draagt daar graag haar steentje aan bij en daarom hebben we besloten de actieperiode naar 31 augustus 2020 te verlengen.

Registreer jouw gekochte Quinta Ace wandketel(s) 45 t/m 160 kW (solo of in cascade), in Mijn Remeha en krijg het bedrag van Remeha terug.

Vraag direct een
adviesafspraak aan

Wil je graag advies over de juiste oplossing of de mogelijkheden van de Quinta Ace? Maak een eenvoudig een digitale afspraak met je accountmanager.

Stel je eenvoudig je
eigen cascade samen

Een zelfbouw cascade-installatie, bestaande uit meerdere toestellen, is ook mogelijk. Voor je specifieke situatie, bepaal je dan zelf de positie van de ketels en de leidingloop. Om de realisatie daarvan te vergemakkelijken, kun je zelf een cascadesysteem samenstellen met de cascadeselectietool

De machtigste cv-ketel ooit

De Remeha Quinta Ace is een slimme hoog rendement cv-ketel met een vermogen van 45-160 kW. Alle goede eigenschappen van de Remeha Quinta Pro zijn behouden gebleven, zoals bijvoorbeeld zijn hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en compactheid. Maar bij de doorontwikkeling is er vooral veel aandacht besteed aan zo laag mogelijke kosten gedurende de gehele levensduur van de cv-ketel (lage TCO). Tevens is de nieuwe Remeha Quinta Ace geschikt voor de combinatie met allerlei duurzame warmtebronnen en lage temperatuur afgiftesystemen.

Klaar om te sparen!

In Mijn Remeha vind je alles over de gratis pomp actie en de voorwaarden. Ben je nog niet aangemeld voor Mijn Remeha? Meld je dan nu aan als nieuwe gebruiker.

Aanmelden