Klaar voor morgen met de GasLos Garantie

Toekomstbestendige keuze

Veel mensen weten dat hun huizen ergens in de toekomst los van gas moeten. Wanneer precies, dat is voor iedereen nog onduidelijk. En dat roept veel vragen op. Vragen waarmee ze ook steeds vaker bij installateurs aan zullen kloppen. Wat is nou een slimme keuze? Moet ik nu een nieuwe cv-ketel? Of moet ik toch al gaan voor een warmtepomp? De Remeha GasLos garantie biedt de zekerheid van nu de juiste keuze en ook klaar zijn voor morgen. Als je klant in de toekomst door overheidswege van het aardgas af moet, dan nemen wij de cv-ketel terug. Je adviseert en installeert in plaats daarvan een nieuw, gasloos Remeha systeem. En je klant ontvangt een gegarandeerde inruilkorting, afhankelijk van de leeftijd van de cv-ketel.

Gratis promotiemateriaal

Uiteraard stellen wij gratis (online) promotiemateriaal ter beschikking zodat je, als installateur, lokaal kunt inhaken op de campagne. Download via onze beeldbank eenvoudig advertenties, flyers en social media berichten. 

Je kunt ook fysieke folders gratis bestellen. Neem hiervoor contact op met je accountmanager

Hoe kan mijn klant mee doen?

  1. Jouw klant laat door jou (een erkend installateur) van 1 november 2018 t/m 31 december 2020 een Tzerra Plus (of Ace), Calenta (Ace) of Avanta wandketel installeren.
  2. Jouw klant registreert de wandketel via remeha.nl/garantie. Je kan ook namens jouw klant de wandketel registreren via MijnRemeha. Je klant ontvangt op het opgegeven e-mailadres een uitnodiging voor deelname.
  3. Jouw klant ontvangt na deelname per mail een bevestigingsvoucher. 
  4. Wordt jouw klant binnen 10 jaar van overheidswege verplicht zijn huis gasloos te verwarmen? Dan kan hij zich met de voucher melden bij Remeha. In overleg kan hij met de gegarandeerde korting een duurzaam gasloos systeem van Remeha door jou laten installeren.

Wat is de GasLos garantie?

De Remeha GasLos garantie is het antwoord op de onzekerheid die heerst in de markt. Stel, jouw klant staat nu voor de keuze voor de aanschaf van een nieuwe cv-ketel maar twijfelt of dat nog een slimme keuze is. In dat geval kan je klant zich bij aanschaf van een cv-ketel registreren voor de GasLos garantie actie. Deze actie loopt van 1 november 2018 t/m 31 december 2020. Daarmee biedt Remeha een 10-jaar zekerheid van nu de juiste keuze, maar ook klaar zijn voor morgen.

Als jouw klant binnen 10 jaar door overheidswege van het aardgas af moet, neemt Remeha de cv-ketel terug. Je adviseert en installeert in plaats daarvan een nieuw, gasloos Remeha systeem. En jouw klant ontvangt een gegarandeerde inruilkorting, afhankelijk van de leeftijd van de cv-ketel.

* Lees voor de deelnemende ketels de actievoorwaarden.

Meerdere wegen naar duurzaam

Wandketels

De wandketels van Remeha zijn naast energiezuinig ook Hybrid Ready. Ze zijn daarmee klaar om ook later nog gekoppeld te worden met een warmtepomp of zonlichtsysteem.

Warmtepompen

Remeha heeft een complete lijn consumenten warmtepompen met een vermogensrange van 4,5 kW tot 27 kW. De warmtepompen zijn er zowel in hybride als in all-electric uitvoering.