• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Voor duurzaam. Voor jou.

De installatiebranche zit de laatste jaren in een stroomversnelling. Dat stelt ook jou voor grote uitdagingen. Uitdagingen op het gebied van tekort aan (vakkundig) personeel, de diversiteit aan complexe oplossingen en de wetgeving en benodigde kennis die daarbij komt kijken.

Remeha is als geen ander bezig met duurzaamheid en met jouw werk makkelijker maken. We denken in oplossingen die ook echt iets oplossen. Praktisch, maar innovatief. Voor nu én morgen. Zo hebben we onlangs grootschalig onderzoek gedaan naar wat voor onze klanten de uitdagingen, kansen en oplossingen zijn in deze energietransitie. De resultaten hiervan, maar vooral de oplossingen en de kansen voor jou, die toonden we op onze stand. Een stand vol met inspiratie. Alles voor duurzaam en alles voor jou.

Wil je nog even terugkijken of heb je de VSK niet bezocht. Bekijk dan onze aftermovie, waarin we jou een impressie geven. En plan gelijk een afspraak met jouw accountmanager om even bij te praten en samen invulling te geven aan de kansen die jij ziet.

 

Vragen? We helpen je graag

Heb je vragen over de producten, tools en diensten die wij op de VSK toonden, maar nog geen afspraak hierover gepland? Of was je niet in de gelegenheid de VSK2022 te bezoeken, maar ben je wel nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.

Contact met Remeha

De drie grootste uitdagingen voor installateurs in de energietransitie

VSK - onderzoek - uitdagingen complexe installaties - Remeha Steeds complexere installaties vormen voor ons een grote uitdaging
79 % van de ondervraagde installateurs.

VSK - onderzoek - uitdagingen terugverdientijd - Remeha Het is lastig om exacte besparing en terugverdientijd te bepalen en goed advies uit te brengen.
66 % van de ondervraagde installateurs.

VSK - onderzoek - uitdagingen personeel - Remeha Het is een uitdaging om voldoende personeel op te leiden en de kennis op het juiste niveau te krijgen.
65 % van de ondervraagde installateurs.
Voor iedere vraag een oplossing

Al jaren speelt de energietransitie een grote rol in onze branche. De druk is groot door de verduurzamingsambities. Het belang van extra service, tools, digitale oplossingen, trainingen en omscholing blijft groeien. Remeha wil in deze uitdagende tijd jouw werk makkelijker maken. Daarom denken we in oplossingen die ook echt iets oplossen.
Voor jou. Of voor Duurzaam.

Voor duurzaam.
Voor particulier.

Oplossingen voor bestaande woningbouw

Tijdens de VSK2022 presenteerden we voor de bestaande woningbouw nieuwe hybride oplossingen. Met de introductie van monoblock warmtepompen bieden we ook de installateur die niet over een F-gas certificaat beschikt mogelijkheden om warmtepomp oplossingen te installeren. Een inkijkje in de Elga Ace monoblock, zonder binnendeel en flexibel te plaatsen regelaar, toont hoe snel de ontwikkelingen op dit gebied gaan. De nieuwe Tzerra Ace-Matic cv-ketel met elektronisch, zelfinstellend gas/luchtsysteem en diepe modulatie, die in 2023 op de markt komt was ook alvast te bewonderen.

Voor duurzaam. Voor particulier VSK 2022 - Remeha.

Voor duurzaam.
Voor nieuwbouw.

Prefab oplossingen en duurzame all-electric ontwikkelingen

Voor het nieuwbouwsegment toonden we een nieuwe range warmtepompen, waaronder de Eria Tower Ace S. Deze is voorzien van een prefab installatieframe waardoor het toestel tijdens de bouw voordelen biedt in de voormontage - en daarmee sterk tijdbesparend is. Voor de grondgebonden warmtepompen ontwikkelt Remeha ook stevig door bijvoorbeeld met de opvolger van de Toros Vision, die nu in ontwikkeling is en het werk straks nog eenvoudiger maakt.

Voor duurzaam.
Voor utiliteit.

Ontzorging in de utiliteit

Onze ondersteunende teams helpen bij het maken van berekeningen, adviseren bij het ontwerp, de voorbereiding en installatie van complexere installaties.

Om de risico’s van deze complexe installaties te beperken bieden we totale ontzorging via het E-HP Loyalty programma, maar ook all-in servicecontracten en standaard 10 jaar lang onderhoud en uitgebreide garantie op onderdelen van de GAS HP. Overigens breiden we de E-HP range uit, zowel all-electric als hybride.

Om ook de aansturing eenvoudiger te maken introduceert Remeha de MiTera, de nieuwe moderne cascademanager die acht ketels kan aansturen en moeiteloos samenwerkt met gebouwbeheersystemen.

Voor duurzaam. Voor utiliteit. VSK 2022 - Remeha.

Onze visies. Voor jou.

Arthur van Schayk
Versnellen van de energietransitie

Jasper Serlie
Warmtepompportfolio van Remeha

Raymond van der Tempel
Waterstofvisie van Remeha

Rick Bruins
De toekomst van hybride