Krachtpatsers met toekomstvisie

De familie staande ketels is dit jaar nog completer door de toevoeging van de GAS 120 Ace, GAS 320 Ace en GAS 620 Ace en voorbereiding op waterstof. Voor elke situatie is er een passende oplossing. Ook voor echte grootverbruikers! Als marktleider in de utiliteit denken we met je mee en ondersteunen we je in het hele proces. Met onze krachtpatsers bouwen we samen aan de toekomst en maken we haalbaar verduurzamen mogelijk.

De GAS 120 Ace

Compacte krachtpatser Groots in warmte

Met een individueel vermogen van 45 tot 300 kW kan met recht gezegd worden: deze compacte krachtpatsers zijn groots in warmte.

Makkelijk en slim

Door de compacte afmetingen past hij overal. Met de uitgebreide communicatiemogelijkheden, LED-verlichting, transportwielen en de slimme kleurcoderingen van onderdelen is onderhoud makkelijk en snel uit te voeren.Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

Deze krachtpatsers bieden zekerheid, hoge kwaliteit, geschikt voor hybride en/of lage temperatuur installaties en zijn klaar voor waterstof.

Wat levert het op?

 • Lage Total Cost of Ownership met energiezuinige prestaties
 • Groot bereik: in cascade tot 1,2 megawatt
 • Hoog rendement door condenserende gietaluminium warmtewisselaar
 • Bekijk de Gas 120 Ace

  Slim, connected en toekomstgericht

  Klaar voor beheer op afstand door de koppeling met Modbus of Bacnet. De automatische detectie herkent de toegevoegde componenten direct.

  Inzetbereik vergroot

  De unieke warmtewisselaar in de GAS 320 Ace kan omgaan met grote temperatuurverschillen, waardoor het inzetbereik nóg groter is. Hierdoor is hij in duurzame totaaloplossingen toe te passen.

  Onderdeel van een totaaloplossing

  Eenvoudig te koppelen met onze RemaBOX voor stadswarmte of duurzame (warmtepomp)systemen. Met de cascademanager houdt u het systeem in balans.

  Wat levert het op?

 • Extreem betrouwbaar en zeker van warmte, nu en in de toekomst met waterstof
 • Lage Total Cost of Ownership
 • Handig te installeren en onderhouden
 • Een echte teamspeler door automatische detectie van componenten
 • Binnenkort meer informatie

  De kracht van het collectief

  Om de energietransitie te laten slagen moeten we alle energiedragers maximaal benutten. Een van de mogelijke oplossingen is een warmtenet. Met de RemaBOX bieden we hiervoor één van die oplossingen. Een afleverset voor collectieve verwarmingsinstallaties, stadsverwarming en warmtenetten die standaard aan te sluiten is op alle netwerken.

  Universeel aansluitbaar en storingsarm

  Zekerheid

  De sets hebben een hoge kwaliteit. Er zijn geen bewegende delen in het warmwatercircuit. Dit zorgt voor minder storingen met een hogere zekerheid als gevolg.

  Slim

  Ze zijn voorzien van intelligente elektronica en hebben daardoor een zelflerend stand-by temperatuurprogramma met anti-legionella functie.

  Koppelkracht

  In combinatie met een krachtpatser als de GAS 320 Ace of de betrouwbare Quinta Ace zorgt deze onderhoudsvrije set voor de perfecte verdeling van (rest)warmte in een appartementengebouw met een collectieve verwarmingsbron.

  Wat levert het op?

 • Betrouwbare levering van warmte
 • Klaar voor de duurzame toekomst inclusief beheer op afstand via de cloud
 • Complete oplossing voor meer comfort, kwaliteit, duurzaamheid en energiebesparing
 • Binnenkort meer informatie

  Excellent verduurzamen

  Na de E-HP AW, een groot vermogen lucht-water warmtepomp, introduceert Remeha nu ook met een serie grondgebonden warmtepompen voor de utiliteit. Een speciaal service & support team warmtepompen helpt met maatwerkadvies en bij het installatie- en onderhoudstraject. Het projectadvies is daarbij altijd gebaseerd op een optimale oplossing die past bij de ambities.

  Grondgebonden verwarmen en koelen

  Zekerheid van performance

  Excellent op het gebied van comfort, energiebesparing en connectiviteit. Met een hoge efficiëntie in verwarmingsbedrijf (COP).

  Maatwerk

  De E-HP WW/BW is verkrijgbaar met een vermogen tot 300 kW. Specifieke wensen? Maatwerk is mogelijk.

  Duurzame systemen

  Creëer duurzame systemen en kies voor Remote beheer via Modbus of Bacnet. De regeling is voorbereid op integratie in een Smart Grid en het benutten van de door zonnepanelen opgewekte elektriciteit.

  Wat levert het op?

 • Volledig duurzame verwarming en koeling van een pand
 • Zekerheid voor specialistisch advies
 • Bekijk de E-HP WW/BW