Duurzaam doen wij samen

Als toonaangevende fabrikant van innovatieve klimaat- en warmwateroplossingen neemt Remeha haar verantwoordelijkheid ten aanzien van mens, milieu en product.

Met onze kennis en ervaring werken wij onder mee aan oplossingen voor energiebesparing en de beperking van CO²-uitstoot. Daarnaast gaat het ook om thema’s als klimaatneutraal produceren, duurzaam inkopen en verbeteren arbeidsomstandigheden.

MVO Remeha

Arbeid

Onze grootste succesfactoren zijn gemotiveerde medewerkers. Zij helpen om onze doelen te bereiken. Wij vinden het daarom fijn als onze medewerkers het naar hun zin hebben bij ons bedrijf. Om dit zo te houden, besteden wij veel aandacht aan duurzame inzetbaarheid.

Milieu

Aandacht voor de natuur en de omgeving speelteen grote rol bij Remeha. Als bedrijf zijn wij immers niet alleen verantwoordelijk voor onze werknemers en onze productie, maar ook voor de wereld om ons heen. Wij proberen al onze bedrijfsprocessen daarom zo duurzaam mogelijk in te richten.

Organisatie

Samen staan wij sterker. Dat geldt zeker als het gaat om duurzaam ondernemen. De dialoog met stakeholders en het ontplooien van gezamenlijke activiteiten spelen daarom een belangrijke rol bij Remeha.

Een duurzame en schone toekomst. Iedereen draagt een steentje bij.

Lees meer over duurzame oplossingen

Duurzaam woningbouw

Remeha heeft een breed portfolio voor verduurzaming in nieuwbouw of bestaande bouw, bij ketelvervanging of in combinatie met een bestaande cv-ketel. Voor elke situatie een duurzame oplossing. Zo ook voor dit huis van familie Verhulst.

Duurzaam utiliteit

Het gaat niet alleen om het vervangen van een ketel in een ketelhuis, maar het gaat om comfort bieden én een beter energielabel scoren. En dan ook nog eens over CO²-reductie.

Duurzame projecten

Remeha realiseert energiebesparingen in uiteenlopende branches van sportcomplexen tot horeca, van scholen tot verzorgingstehuizen, van dierentuinen tot kantoren.