Bouwbeurs 2019

Voor kennis en advies over alle energiedragers

 

Van 4 t/m 8 februari staat Remeha op de Bouwbeurs 2019.
Daar delen wij onze kennis van en geven wij graag advies over alle energiedragers.

Kom naar onze stand voor heerlijke koffie, maar vooral ook om een goed gesprek aan te gaan over de energietransitie en alle ontwikkelingen en uitdagingen waar we samen voor staan. We praten u bij over de oplossingen die wij te bieden hebben en denken graag mee in de vraagstukken die bij u spelen.

 

 

 

Bezoek onze presentaties

 

Een realistische kijk op de energietransitie

De energietransitie is in gang gezet, maar hoe past dat in je Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en de totale kosten (TCO) van de installatie?

Sprekers

Dinsdag 5 februari
Ruud Brunst
Accountmanager Zakelijke Markt Remeha B.V.

Donderdag 7 februari
Idse de Wit
Manager Business Development Remeha B.V.

Locatie en tijd

15:00 - 16:00 uur
Croesezaal, Jaarbeurs Utrecht


 

Waterstof als een van de energiedragers van de toekomst

Van het Gas af? Waarom doen we dat eigenlijk? Wat brengt het ons, wat kost het en werkt het eigenlijk wel? Hoe komen we op een zo handig en realistisch mogelijk manier bij de doelstellingen van 2050? Wat wordt de rol van waterstof? Remeha is een bedrijf dat met alle energiedragers kan werken en alle technieken in huis heeft en vanuit die positie ook geen voorkeur heeft voor een van de energiedragers. Toch heeft het bedrijf ook een mening over wat handig, verstandig en gewenst is.

Sprekers

Woensdag 6 februari / Vrijdag 8 februari
Marco Bijkerk
Manager Innovative Technologies dept. Business Development Remeha B.V.

Locatie en tijd

15:00 - 16:00 uur
Croesezaal, Jaarbeurs Utrecht

 


Hoe kan ik deze sessies bijwonen?

Nog niet geregistreerd?

Aanmelden voor deze presentaties verloopt via het registratieportaal van de Bouwbeurs. Heeft u zich nog niet geregistreerd. Bestel dan hier u gratis toegangskaart en selecteer gelijk uw deelname aan de presentaties.

Al wel geregistreerd

Heeft u zich al wel geregistreerd, dan kunt u via de door de Bouwbeurs aan u toegezonden bevestiging kiezen voor 'Terugkeren in uw registratie' en u bij 'Congressen en inhoudelijk programma' alsnog aanmelden voor deze presentaties.

Meerdere wegen naar duurzaam