VSK 2018

Terugblik op een beleving

De Remeha Experience

Terugblik op een beleving

Met een geweldig team en een stand vol interactie en beleving hebben wij tijdens de VSK onze bezoekers het verhaal van Remeha, onze visie en de meest recente product innovaties die daarbij horen gepresenteerd.

Graag blikken wij samen met u terug op de VSK2018 met onze aftermovie. Bekijk ook de andere VSK filmpjes of VSK foto's van de Remeha Experience.

Aftermovie Remeha op de VSK

.

..

.

 

2018 het jaar van Remeha

De VSK was voor Remeha de aftrap voor alle productintroducties die u van ons kunt verwachten het komende jaar. Heeft u niet alle noviteiten kunnen bekijken of de VSK gemist? Download dan nu de beursbrochure.

Download beursbrochure

Nóg makkelijker nog slimmer

Ace wandketels

Remeha introduceert op de VSK de Calenta Ace en Tzerra Ace. Deze ketels zijn een doorontwikkeling van onze veel gebruikte wandketels Calenta en Tzerra Plus. 

Beide ketels hebben een unieke nieuwe feature, de automatische bijvulinrichting. Vanaf nu bestaat de optie om de bijvulinrichting automatisch en op een intelligente manier uit te voeren. Daarnaast zijn beide ketels uitgerust met eSmart inside. Hiermee kunnen gebruikers de ketels straks op afstand raadplegen en aansturen via de smartphone of tablet.

Maak kennis met onze nieuwe Ace wandketels op de VSK beurs. 

Ontdek de Ace wandketels

Volledige nieuwe line-up

All-electric warmtepompen 

Remeha presenteert een nieuwe line-up warmtepompen voor de consument en de projectenmarkt. De absolute topper Neptuna met een nog bredere vermogensrange.  De Mecuria een compacte en zeer zuinige warmtepomp en de onderhoudsarme Eria Tower.  

Daarnaast heeft Remeha ook een nieuwe lucht/water warmtepomp E-HP op de markt gebracht, een toestel voor de utiliteitsmarkt dat geschikt is om buiten te plaatsen.

"Door plaatsing van de warmtepomp kunnen we woningen zonder gasaansluiting opleveren". De heer A. Huisman, Beter Wonen IJsselmuiden. Lees verder in Project in beeld

Ontdek de All-electric warmtepompen

De voorlopers van de warmtepompen zijn onder de BDR Thermea vlag al sinds 2006 in Frankrijk op de markt en sinds 2007 bij Remeha België.

Grootste innovatie in de branche sinds de uitvinding van de HR-ketel

Remeha Connect

Remeha is de enige partij in Nederland die voorspelbaar onderhoud aanbiedt. Dit gaat dus verder dan monitoring op afstand. Met Remeha Connect bieden wij een dienst waarbij u via een email een bericht ontvangt indien een cv-ketel binnenkort op storing dreigt te gaan. Deze dienst stelt u in staat om daadwerkelijk Fit for Future te zijn.

Ontdek Remeha Connect

Beleef alsnog de Remeha Expercience

Bekijk Remeha VSK foto's

Bent u ook Fit for Future?

Tijdens de beurs werden onze bezoekers uitgedaagd om te kijken of zij ook Fit for Future zijn. Met een knipoog uiteraard! Deze bezoekers zijn de uitdaging aangegaan en hebben daarmee alleen al bewezen Fit for Future te zijn.

Bekijk Fit for Future foto's

 

Meerdere wegen die naar duurzaam leiden

In onze Duurzaam Experience box informeerden wij onze bezoekers over de meerdere wegen naar Duurzaam. Daarbij toonden wij in onze 'kijkdozen' een aantal filmpjes met onze visie op Duurzame ontwikkelingen. 

.

.

.