Assemblagehal Remeha

Werken bij Remeha

Assemblage- en logistieke medewerkers gezocht!

Bij Remeha in Apeldoorn hebben wij geregeld vacatures beschikbaar als assemblagemedewerker en/of logistiek medewerker. Je kunt in basis 32-40 uur werken.

Bij Remeha worden jaarlijks duizenden cv-ketels geassembleerd. Om dat mogelijk te maken, zijn er verschillende afdelingen waar gebruik wordt gemaakt van flexibel personeel via Randstad.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het assembleren van cv-ketels of het logistieke proces wat erbij hoort.

Je monteert één of meerdere onderdelen in cv-ketels, doet de controle en het verpakken.  Je zorgt er tevens voor dat de banen genoeg producten houden, zodat de productie door kan gaan. Dit alles vergt een optimale samenwerking binnen het team. Jij vindt het fijn om daar een bijdrage aan te leveren. Je bent betrokken bij het resultaat én je collega’s.

Afhankelijk van de drukte ga je 4 tot 5 dagen per week aan de slag. Jij hebt hier natuurlijk ook invloed op. Dat maakt het niet alleen een dynamische baan, maar ook nog eens een baan die goed te combineren is met een sport, hobby of andere activiteit. 

Er wordt gewerkt in dagdienst van 7.00 tot 15.45 uur (bij logistiek kan dit afwijken van 8.45 – 17.30 uur). Jij zorgt voor flexibiliteit binnen het team.

Je ontvangt wekelijks je salaris en reiskosten vanaf 10 km worden vergoed. Kwaliteit staat bij Remeha hoog in het vaandel. Daarom is het belangrijk dat je fysiek in orde bent in verband met de lichamelijke belasting en veiligheid. Je spreekt en leest goed Nederlands zodat je instructies en aanwijzingen direct en correct kunt uitvoeren. Je bent handig en kunt goed werken met gereedschap en/of je hebt ervaring met magazijnwerk.

In verband met de werktijden is het prettig dat je over eigen vervoer beschikt of in de buurt woont.

Zoek je werk en voldoe je aan bovenstaande criteria, reageer dan via de onderstaande sollicitatiebutton of vraag informatie aan de betreffende accountspecialist. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 055-5339254!

Bekijk het filmpje 'Werken bij Remeha' voor een indruk van het bedrijf.

Solliciteer!