Mia Vamil

Nieuws

MIA\Vamil subsidie op Quinta Pro & Quinta Ace

De Remeha Quinta Pro en Quinta Ace-toestellen zetten al jaren de toon in de markt. Naast uitstekende prestaties, voldoet nu zowel de Quinta Pro als de Quinta Ace aan de MIA\Vamil eisen.

Hoog belastingvoordeel bij Quinta installatie

Een extra financieel voordeel voor uw klant

De overheid wil investeringen in milieuvriendelijke apparatuur stimuleren. Een beter milieu komt immers de hele samenleving ten goede. De MIA\Vamil regeling geeft de mogelijkheid om een gedeelte van de investering voor een Quinta-installatie af te trekken van de fiscale winst.

Via de Vamil regeling kunnen ondernemers 75% van de investering afschrijven op een willekeurig moment. Hetgeen rente en liquiditeitsvoordeel kan opleveren. Per saldo valt er voor uw klant nu dus extra veel financieel voordeel te behalen met het toepassen van Quinta Pro of Quinta Ace installaties.

Bekijk hier alle Remeha producten die in aanmerking komen voor Mia\Vamil. 


Wij adviseren u graag  

De Quinta-serie is buitengewoon geschikt om toegepast te worden in cascadesystemen voor hogere vermogens. Om u te ondersteunen bij de meest rendabele keuze in uw situatie heeft Remeha de Cascade selectietool ontwikkeld. 

Quinta toestellen zijn ook perfect te combineren met onze duurzame productoplossingen . Hiermee behaalt u het hoogste rendement.

Onze afdeling Sales Support helpt u graag verder om tot de beste combinatie te komen. Zij kunnen u ondersteunen met onder andere de MIA\Vamil regeling, principeschema’s, ketelhuis- en projectoplossingen.  

Advies aanvragen


De combinatie van een Quinta Pro of Quinta Ace installatie met duurzame productoplossingen en in cascade oplossingen blijkt ook uit voorbeelden uit de praktijk.

Bekijk hier meer praktijk voorbeelden.