Utiliteit warm water

Standaard oplossingen

Warm water oplossingen

 

Voorop in de ontwikkeling

Warmte en warm water bieden. Thuis en op het werk. Bij hotels, campings en wellnesscentra. Maar ook in de zorg of sportwereld. Kiest u voor Remeha? Dan weet u zeker dat alle producten die u installeert op elkaar afgestemd zijn. U heeft één aanspreekpunt voor al uw vragen over producten, calculaties, leveringen, installatie en service. Bovendien bent u verzekerd van innovatie. Want als één van de grootste spelers in de Europese verwarmingsmarkt lopen we voorop in de ontwikkeling van vernieuwende, duurzame warmwateroplossingen. Zo blijft u als installateur de concurrentie een stap voor en kunt u klanten steeds blij maken met de techniek van morgen!

 

Gasgestookte oplossingen

Oplaadsystemen

Boilers en buffervaten


Samen voor de beste oplossing


Warmwater is maatwerk

Warmwateroplossingen zijn bijna altijd maatwerk. Onze technisch specialisten helpen u daarom graag om een goede analyse te maken. Daarbij kijken we onder meer naar de huidige bezettingsgraad, gelijktijdigheid of piektijden. Ook kijken we naar het huidige energieverbruik, de eisen die de klant stelt aan de toekomstige situatie en de installatiemogelijkheden. Vanzelfsprekend houden we tevens rekening met het budget van uw klant en bijvoorbeeld de systeemkosten van een oplossing.

 


We helpen u graag bij:

  • Besparings- en rendementsberekeningen voor een specifiek project;
  • Schoorsteen- en rendementsberekeningen, ook voor cascade en collectieve systemen in de woningbouw;
  • Vragen over de impact van Remeha-producten op de EPC-waarde;
  • Vragen over regeltechniek en hydraulische installaties;
  • Vragen over ketelhuis-, project- en systeemoplossingen;
  • Vragen over de toepassing en dimensionering van onze warmwaterproducten;
  • Vragen over Remeha-producten in alle andere mogelijke toepassingen.

 

 

Service- en producttrainingen

Remeha deelt kennis met u. Onze producttrainingen zijn specifiek gericht op installatie- en servicetechnici. Na afloop kent u onze producten van binnen en buiten. En heeft u alles in huis om uw klanten optimaal van dienst te zijn.