• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Hoe werkt het klokprogramma op de Remeha Home app?

eTwist eTwist RF Remeha Home app

Het actieve klokprogramma op de eTwist app wat gebruikt wordt voor migratie is na migratie zichtbaar in de Remeha Home app.

De Remeha Home app ondersteunt nog maar 1 klokprogramma, de 2 andere programma’s worden nog wel op de eTwist getoond maar niet op de Remeha Home app.

Na selectie van bijvoorbeeld klokprogramma 2 op de eTwist, is deze op de Remeha Home app weer zichtbaar als enige klokprogramma.

Als je de temperatuur van een activiteit wijzigt, veranderen alle programma’s die deze activiteit gebruiken.

Ga naar naar de uitleg van ons Youtube Filmpje

Let op!

Het klokprogramma 2 en 3 dat je hebt ingesteld op de eTwist app gaat niet verloren!

Zodra je tussen klokprogramma’s wisselt op de eTwist, zie je de instellingen die je op het geselecteerde programma hebt gemaakt terug in de Remeha Home app. Het instellen en wijzigen van de 3 klokprogramma’s zal in een toekomstige release in de Remeha Home app staan ​​(verwacht sep 2022)

Gerelateerde Vragen:

1. Hoe kan ik klokprogramma 2 en 3 zien op de home app?