• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Hoe kan je als installateur aanmelden voor Remeha Connect/Beheer op Afstand op de Gas 320/620 Ace?

Gas 320/620 Ace Remeha Connect

Uw product moet worden nagekeken door een vakman. Raadpleeg uw installateur of vind er één bij u in de buurt

Terug naar het overzicht

Volg de onderstaande 3 stappen om de gateway 30 te installeren, in bedrijf te stellen en te registreren op Remeha Connect, het platform voor beheer op afstand.

1. Gateway nog niet installeert? Ga naar STAP 1 Hoe kan ik de gateway 30 in de Gas 320/620 Ace toestel(len) monteren?
  2. Gateway nog niet inbedrijfgesteld? Ga naar STAP 2 Hoe kan ik de gateway 30 op het display in bedrijf stellen?
  3. Op deze pagina wordt uitgelegd STAP 3 Waar kan ik de gateway registreren voor de e-mailmelding?

Remeha Connect registratie voor utiliteit ketels

1. Als u een gateway 30 accessoire heeft voor de Gas 320/620 Ace en u wilt deze registreren, vul dan dit formulier in.
  2. We nemen contact op met uw klant om toestemming te krijgen voor privacyverklaring. Klik hier voor meer informatie over de privacyverkalring van uw klant.
  3. Klik hier voor meer informatie over de algemeen voorwaarden voor installatiebedrijven.

Als u nog geen accessoire/gateway 30 hebt, kijk deze pagina voor meer informatie over de aangeboden service voor de Gas 320/620-ketel.