• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Hoe activeer ik de openhaardmodus op de Remeha Home app?

eTwist eTwist RF Remeha Home app

Wanneer de open haard of kachel zich in dezelfde ruimte bevindt als de thermostaat kan het zijn dat de gewenste temperatuur dankzij de open haard wordt bereikt. Hierdoor zal de cv-ketel niet verder in bedrijf gaan en worden de andere ruimtes niet verwarmd.

In deze instructie leggen we uit hoe je de openhaardmodus kan activeren op de Remeha Home app. Of ga direct door naar de video: Instellen openhaard modus

Selecteer het huis vanaf het hoofdscherm van de app.

Open het optie menu door in de rechterbovenzijde de drie puntjes te selecteren.

Selecteer in het menu Openhaardmodus.

Selecteer Stel openhaardmodus in om de functie te aan te zetten.

In het menu is nu zichtbaar dat de Openhaardmodus actief is. Deze modus blijft actief totdat deze handmatig wordt uitgezet.

Het uitzetten van de Openhaardmodus wordt gedaan door de statusknop zoals weergegeven in bovenstaande afbeelding te selecteren. Daarna wordt er een scherm getoond als onderstaande afbeelding waar wordt gevraagd of je de modus wilt uitschakelen. Selecteer Doorgaan om de modus uit te schakelen.

Video instellen openhaard modus