• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Hoe kan ik hetzelfde Remeha Home account gebruiken op meerdere apparaten (smartphones en/of tablets)?

Remeha Home app

Remeha Home app versie 3.23.16:

Om dit te verhelpen volg je onderstaande stappen:

Stap 1 – sluit de app helemaal af

App afsluiten IOS zonder home-button:

1. Veeg van onderuit het scherm naar boven en stop halverwege het scherm. De actieve apps worden nu zichtbaar.
  2. Veeg naar rechts of naar links om de Remeha Home app te vinden.
  3. Veeg de voorvertoning van de Remeha Home app omhoog om de app te stoppen.

App afsluiten IOS met home-button:

1. Druk twee maal snel op de “home-knop” om een overzicht te krijgen van actieve app’s.
  2. Veeg naar rechts of naar links om de Remeha Home app te vinden.
  3. Veeg de voorvertoning van de Remeha Home app omhoog om de app te stoppen.

Afsluiten Android

1. Klik op links onderin het scherm meestal 3 verticale strepen of een vierkantje.
  2. Veeg naar rechts of naar links om de Remeha Home app te vinden die je wilt afsluiten.
  3. Veeg de voorvertoning van de Remeha Home app omhoog om de app te stoppen.

Stap 2 – Open de Home-app opnieuw

1. Je krijgt nu een scherm waarbij je kunt kiezen of je voorheen al gebruik maakte van de eTwist app.
  2. Beantwoord deze vraag met “Nee”.

Stap 4 – log opnieuw in

1. Scroll je naar onderen
  2. klik vervolgens op “inloggen” in plaats van doorgaan.

Stap 5 – gebruik je bestaande inloggegevens

1. Vul vervolgens het emailadres en wachtwoord van je huidige Remeha Home account in.
  2. Log vervolgens in.