• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Hoe stel ik de aanwarmtijd / voorverwarmen in via de Home-app?

Remeha Home app

De aanwarmtijd / voorverwarmen is bedoeld om vóór de geplande tijd alvast te beginnen met verwarmen van de woning, zodat de gewenste temperatuur bereikt is op het moment dat de temperatuur gevraagd is in het verwarmingsprogramma.

Via de Home-app kan de aanwarmtijd geactiveerd worden door de app te openen. Vervolgens naar meer te gaan en via instellingen naar het menu voorverwarmen te gaan. Door op de gewenste kamer te klikken zal een groen vinkje verschijnen. Door het verschijnen van dit groene vinkje zal de voorverwarmfunctie geactiveerd worden. De aanwarmtijd is dan ingesteld op standaard 60 min.

Als je de maximale aanwarmtijd wil veranderen, dat kan op de eTwist. Ga naar: https://www.remeha.nl/veelgestelde-vragen/services/remeha-home-app/hoe-wijzig-ik-de-aanwarmtijd-op-de-etwist