• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Hoe wijzig ik de warmwater modus op de Remeha Home app?

eTwist eTwist RF Remeha Home app

In deze instructie leggen we uit hoe je de warmwater functie kan aanpassen in de Remeha Home app. Deze functie is alleen beschikbaar voor producten die dit ondersteunen en zal alleen dan zichtbaar zijn in de app. Volg onderstaande instructie of ga direct door naar de video: warmwater modus wijzigen

Introductie

Selecteer het blok Warm water vanaf het hoofdscherm in de app.

Er zijn drie verschillende instellingen mogelijk. Selecteer een modus om deze te activeren. De modus blijft actief totdat deze handmatig wordt aangepast.

Comfort: de comfortmodus zorgt ervoor dat je altijd snel warm water beschikbaar hebt.

Eco: Met deze instelling bespaar je de meeste energie. Het duurt wel langer voordat het water warm is.

Programma: Met deze instelling is het mogelijk om op ingestelde momenten van de dag automatisch te schakelen tussen de modus comfort en eco.

Instellen van een programma

Selecteer in de rechterbovenhoek de knop met het kalendertje

Er wordt een overzicht weergegeven van het huidige schema. Selecteer het thermometer icoon rechtsboven als je de temperatuur wilt instellen van de comfort-stand en/of eco-stand.

Pas vervolgens de temperatuur aan door met de vinger over de balk te bewegen. Sluit het venster door de vorige pijl te selecteren in de linkerbovenhoek.

Om de schakelpunten aan te passen van een dag selecteer je de dag die je wilt wijzigen.

Selecteer het schakelpunt dat je wilt aanpassen en bewerk deze. Of voeg een nieuw schakelpunt toe door de knop onderin het scherm te selecteren.

Boostfunctie gebruiken

Indien ondersteund door het product kan de boost functie gebruikt worden. De boost functie zorgt ervoor dat de ingestelde comfort temperatuur snel wordt bereikt. De boost functie is 30 minuten actief en kan op elk gewenst moment geannuleerd worden.

Selecteer de boost functie in het dashboard.

Druk lang op de temperatuur om de functie te activeren.

Onder de temperatuur is zichtbaar hoe lang de boost functie nog actief is. Indien nodig selecteer je het kruisje om de boost functie voortijdig op te heffen.

Status van warmwater

Er zijn verschillende statussen beschikbaar voor warmwater. Hier laten we zien welke statussen er zijn en wat ze betekenen.

Stand-by

De het systeem is actief maar niet aan het verwarmen.

Uit

Indien er geen warmwater functie actief zal het systeem uitschakelen en de wordt de vorstbeveiliging actief.

Verwarmen

Het systeem is actief aan het verwarmen.

Laag

De status Laag wordt weergegeven als de temperatuur in het boilervat onder de 15 graden is.

Video warmwater modus wijzigen

Bekijk de video of onderstaande handleiding voor uitleg hoe je de warmwater modus wijzigt.

Gerelateerde Vragen:

1. Ik zie dat de “douche klaar” is op het dashboard, maar ik heb de eco modus actief?