• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Hoe kan ik de installateur tijdelijk toegang geven tot mijn eTwist?

eTwist

U kunt uw installateur tijdelijk toegang geven voor 3 dagen. Na 3 dagen vervalt de toegang.

Volg deze stappen om de installateur toegang te geven:

1. Ga naar de instellingen vanuit het menu
2. Selecteer “Installateur voor 3 dagen toegang geven”
3. Indien de installateur niet op locatie is, kunt u de registratiecode delen met de installateur. (Wees voorzichtig bij het delen van de registratiecode met andere mensen)

Wanneer de installateur de registratiecode gebruikt om de eTwist succesvol aan zijn account te koppelen, heeft de installateur op afstand toegang tot uw apparaat.