• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Wat kan ik allemaal met zo’n eTwist thermostaat?

eTwist

Onze slimme eTwist thermostaat is veelzijdig en volledig. Dat wil zeggen dat je zowel op de eTwist als op de Remeha Home app (voor Android en iOS) beschikt over volledige functionaliteit.

De eTwist is bovendien geschikt voor ruimteregeling, maar in combinatie met een buitensensor kan er ook weersafhankelijk geregeld worden. Andere functies zijn meerdere klokprogramma’s en een vakantieprogramma.

Google Assistant en Alexa integraties beschikbaar.

Voor de eTwist thermostaat en de Home app worden regelmatig updates en wijzigingen aangebracht. Ga naar eTwist updates voor de laatste ontwikkelingen.