• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Wat zijn de laatste eTwist/eTwist RF en eTwist app/Remeha Home app updates?

eTwist

Slimme Thermostaten

Remeha is continu bezig om de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten van de eTwist te optimaliseren, zodat je onbezorgd kunt genieten van optimaal comfort. Hieronder vind je de nieuwste eTwist updates.

Let op! De eTwist thermostaat moet online zijn om updates te kunnen ontvangen. Als de thermostaat niet online is, kunnen er geen updates worden geïnstalleerd.

eTwist RF updates

Gateway 14/18 eTwist RF

Nieuwe updates (v1.11.4) | feb 2022

Bug fixes (opgeloste problemen)

• Opslaan waarde buitentemperatuur voor backup.

eTwist RF

Eerdere updates eTwist RF

Bug fixes (opgeloste problemen)

• Fix verkeerde waarde kamertemperatuur en daardoor ongewenst stookgedrag.

eTwist updates

Nieuwe updates (v1.93.15) | april 2022

Bug fixes (opgeloste problemen)

• Hotfix: Verbetering opnieuw netwerkverbinding maken indien het wifi-netwerk is herstart.
eTwist

Eerdere updates

Bug fixes (opgeloste problemen)

• Hotfix: herstart roomunit wanneer de applicatie niet reageert op de roomunit.
  • Fix voor het connecten met Google Home, IFTTT en Alexa

Algemeen, geld voor zowel de eTwist als eTwist RF

• Software compatibiliteitscheck: checkt of de minimaal benodigde firmware aanwezig is voordat er verbonden kan worden
  • Update vertalingen
  • Security verbeteringen

Verbeteringen

• Verbeterde communicatie bij firmware updates: zowel bij eerste installatie als bij reguliere updates wordt de gebruiker op de hoogte gesteld wanneer de firmware update begint en wanneer deze afgerond is
  • Temperatuur indicatie op hoofdscherm verbeterd: wanneer de ingestelde temperatuur en gemeten temperatuur overeenkomen, blijft de ingestelde temperatuur zichtbaar rond de draaiknop
  • Verbeterde meldingen wanneer installatie bijgevuld moet worden in de eTwist app (alleen in combinatie met Remeha automatische (bij)vulinrichting):
    – Push bericht naar eTwist app wanneer installatie bijgevuld moet worden
    – Push bericht wanneer een lage waterdruk wordt gedetecteerd
    – Push bericht wanneer de installatie succesvol is bijgevuld
  • Verbeterd WiFi status scherm: geeft aan met welk WiFi netwerk de thermostaat verbonden is, ook als er geen WiFi-signaal is
  • Servicemeldingen op alle aangesloten eTwist thermostaten

Bug fixes (opgeloste problemen)

• Meldingen over automatisch bijvullen die niet verzonden werden.

Apps voor consumenten

Remeha is continu bezig om de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten van de eTwist app/Remeha Home app te optimaliseren, zodat je onbezorgd kunt genieten van optimaal comfort. Hieronder vind je de nieuwste eTwist app/Remeha Home app updates.

Let op! Vaak worden apps automatisch geüpdatet. Controleer hiervoor de instellingen op je telefoon of dit bij jou ook het geval is.

Hier vindt u hoe u automatische updates activeert.

eTwist App updates

Nieuwe updates (Android en iOS 2.86.0) | Apr 2022

Algemeen

• wijzigt vertalingen in het migratiebericht* voor de titel

Bug fixes

• De zichtbaarheid van de openhaardmodus is nu afhankelijk van de instelling van de temperatuurregeling. Bij de opties voor buitentemperatuur regeling is de haardmodus niet meer beschikbaar.
  • wanneer een gebruiker van actieve locatie wisselt, keert de app altijd terug naar het scherm van het verwarmingssysteem.
eTwist app

* Let op! Wij zullen de gebruikers met eTwist die zijn gemigreerd naar ons nieuwe platform informeren om actie te ondernemen en een nieuwe app te downloaden. Als je geen bericht hebt gekregen op de eTwist app, dan is je eTwist nog niet gemigreerd en wordt je geadviseerd om de eTwist app te blijven gebruiken.

Meer informatie is hier te vinden.

Eerdere updates (Android en iOS 2.83.0) | Feb 2022

Bug fixes (opgeloste problemen)

• Geen verbinding tijdens opnieuw koppelen.

Overige updates

Welke devices worden ondersteund?

• Apparaten met iOS versie 12 en hoger
  • Apparaten met Android 7 en hoger

Welke integraties zijn beschikbaar?

• IFTTT (zoeken onder het merk BDR Thermea)
  • Google home (Nederlands, Engels en Duits)
  • Alexa (Duits en Engels)

Remeha Home app updates

Komende updates (Android en iOS 3.23.XX) | Mei 2022

What is nieuw?

• Stabiel: Waar je in de eTwist App misschien wel eens serverproblemen hebt ervaren, is dit met de Remeha Home App verleden tijd. De app draait op een nieuw flexibel platform dat zich aanpast aan het aantal gebruikers.
  • Gebruiksvriendelijk: Bij de ontwikkeling van de Remeha Home app is veel aandacht uitgegaan naar het verbeteren van het bedieningsgemak. Functies worden duidelijk uitgelegd, zijn eenvoudig vindbaar en snel aan te passen.
  • Snel op weg: Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord van je eTwist app en al je gegevens en instellingen worden overgenomen in Remeha Home. Zo ben je snel weer op weg.

Van eTwist app naar Remeha Home app: instructie video