• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Welke korting is gegarandeerd?

Avanta Calenta Ace Elga Ace Mercuria Tzerra Ace

Registratie in overeenstemming met de actievoorwaarden geeft recht op een korting die start met een bedrag van EUR 1.000,-. Registratie in overeenstemming met deze actievoorwaarden geeft de deelnemer tegen inruil van de aangeschafte cv-ketel recht op een korting die start met een bedrag van EUR 1.000,-. Deze korting neemt vanaf 1 jaar na installatiedatum van de cv-ketel jaarlijks met EUR 100,- af, zodat jouw klant na 2 jaar 2021 nog aanspraak maakt op EUR 900,- korting, na 3 jaar op EUR 800,- korting, etc., etc.

Voor de inruil van een aangeschafte hybride warmtepomp geldt een korting die start met een bedrag van EUR 2.000,-. Deze korting neemt vanaf 1 jaar na installatiedatum van de cv-ketel jaarlijks met EUR 200,- af, zodat jouw klant na 2 jaar 2021 nog aanspraak maakt op EUR 1.800,- korting, na 3 jaar op EUR 1.600,- korting, etc., etc.

Deze korting is van toepassing op de door Remeha gehanteerde consumentenadviesprijs van een rechtstreeks bij Remeha aan te schaffen all-electric warmtepomp, bestaande uit een binnen- en een buitenunit. De korting is niet voor andere kosten gerelateerd aan deze warmtepompaanschaf, zoals bijvoorbeeld kosten voor aanpassingen aan het leidingwerk, transport, installatie en aanpassing van de woning.

Terug naar het overzicht