Wat zijn de laatste eTwist updates?

Remeha is continu bezig om de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten van de eTwist te optimaliseren, zodat je onbezorgd kunt genieten van optimaal comfort. Hieronder vind je de nieuwste eTwist updates voor zowel de thermostaat als de apps.

eTwist updates

Let op! De eTwist thermostaat moet online zijn om updates te kunnen ontvangen. Als de thermostaat niet online is, kunnen er geen updates worden geïnstalleerd.

Nieuwe updates (V1.70.3)

per februari 2020

Algemeen
  • Mogelijkheid om de ketel te resetten vanuit eTwist, alleen voor gebruikers met gateway 17
Verbeteringen
  • Wi-Fi opnieuw verbinden verbeterd
  • Verbeteringen om rollbacks van versies en mislukte updates te voorkomen
Bug fixes (opgeloste problemen)
  • Open haard in combinatie met koeling is opgelost

Eerdere updates (v1.64.4)

Algemeen
  • De landen Armenië, Australië, Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Canada, Chili, Mexico, Moldavië, Nieuw-Zeeland, Rusland zijn geïntroduceerd

eTwist App updates

Vaak worden apps automatisch geüpdatet. Controleer hiervoor de instellingen op je telefoon of dit bij jou ook het geval is.

Nieuwe updates (Android en iOS V.2.34.1)

per 3 – 10 februari 2020

Verbeteringen
  • Verbetering van het energieverbruik pagina en ondersteuning voor warmtepompen
  • Verbeterd energieverbruik grafiek
  • Gebruikersaccount wordt na 3 jaar automatisch verwijderd
  • Optie om feedback vanuit de eTwist app niet anoniem te verzenden en krijg je een antwoord op je feedback
  • Indicatie om de app te updaten als de app niet is ingesteld om automatisch te updaten
  • Verbeterde foutcodes en beschrijvingen

Eerdere updates (Android en iOS V2.31.0)

Verbeteringen
  • De app gebruikt nu de taal van het mobiele apparaat, in plaats van de taal van de regio die in de app is ingesteld voor tijdzone doeleinden
Bug fixes (opgeloste problemen)
  • Voor gebruikers die de activiteiten sinds de vorige release niet konden zien, zijn de activiteiten terug in instellingen
  • De app opnieuw koppelen met de eTwist na het bijwerken van Android 9 tot 10 is niet nodig

Overige updates

Welke devices worden ondersteund?

• Devices met iOS versie 10 en hoger
  • Devices met Android 5 en hoger

Welke integraties zijn beschikbaar?

• IFTTT (zoeken onder het merk BDR Thermea)
  • Google home (Nederlands, Engels en Duits)
  • Alexa (Duits en Engels)

Let op: de eTwist Android app is geschikt voor de meeste Android devices. Is de eTwist App niet zichtbaar in Google Play,dan wordt het smart device waarmee u zoekt niet ondersteund.