• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Alle Tzerra cv-ketels de beste volgens de Consumentenbond

De Tzerra cv-ketels van Remeha scoren het beste in de testen van de Consumentenbond. Vorig jaar nog kwam de Remeha Tzerra Plus CW4 als 'Beste uit de Test' en nu mag de Tzerra Plus CW3 dit predicaat ook dragen. Deze cv-ketel presteert op alle geteste onderdelen zeer sterk, maar scoort vooral hoog op de warmwateraspecten 'Temperatuur en Stabiliteit' met een 8,6 en 'Tapdrempel' met een 8,3. Remeha is de enige cv-ketelfabrikant met twee cv-ketels uit dezelfde serie met het predicaat 'Beste uit de Test'. Daarnaast presteert ook de Tzerra Plus CW5 bijzonder goed, waardoor maar liefst drie Remeha Tzerra-toestellen de posities 1, 2 en 5 in de Top 5 van beste cv-ketels van Nederland bekleden.

Tzerra Plus CW3 bekroond met het predicaat 'Beste uit de Test'

Uitgebreide testresultaten van de Consumentenbond

Vorig jaar had de Consumentenbond nog een kleiner aantal toestellen onder de loep genomen. Nu de Consumentenbond de testresultaten heeft uitgebreid, zijn ook diverse CW3 toestellen aan de test onderworpen. De Tzerra toestellen scoren ook erg goed op 'Energiezuinigheid bij Verwarming'. De Tzerra Plus CW4 is met het cijfer 8,4 in deze categorie zelfs veruit de beste van alle geteste toestellen. Ook worden de Tzerra's in de categorie 'Comfort Warm Water' goed beoordeeld. De Remeha Tzerra Plus CW5 scoort in de Tzerra-serie het hoogste op 'Totale Score Comfort Warm Water' met een 8,2. Nooit eerder scoorde een complete serie cv-ketels zo goed bij een cv-keteltest van de Consumentenbond!

De opvolger van de Tzerra Plus is de Tzerra Ace.

Beste prijs-kwaliteit

Als daarnaast de verkoopprijs van de Tzerra toestellen in het oordeel wordt meegenomen, dan bieden deze modellen verreweg de beste prijs-kwaliteitprestatie van alle geteste toestellen. De gehele Tzerra-productlijn bestaat uit zeer compacte ketels. De test van de Consumentenbond toont aan dat de Tzerra's goede allrounders zijn.

'Tevredenheid, Betrouwbaarheid en Levensduur'

Daarnaast blijkt, uit het oordeel van een panel van 6.000 consumenten, dat de toestellen van Remeha beter presteren dan alle andere toestellen op de kwalificaties 'Tevredenheid, Betrouwbaarheid en Levensduur'. Het merk Remeha krijgt van het consumentenpanel het hoogste rapportcijfer, een 8,5. Remeha is nu de enige cv-ketelfabrikant met twee cv-ketels uit dezelfde serie met een 'Beste uit de Test' predicaat.

Lees meer over Remeha als merk, bedrijf en werkgever.