• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Klaar voor morgen met de GasLos Garantie

 

Er is op dit moment veel aandacht voor de energietransitie en duurzaam verwarmen. De juiste keuze maken is daardoor best lastig. Moet ik kiezen voor een cv-ketel of toch al een warmtepomp? Of een hybride systeem, precies ertussenin? Natuurlijk draag je graag je steentje bij, maar je wilt vooral dat je keuze past bij je situatie en jouw woning.

Met de Remeha GasLos garantie maak je nu de juiste keuze en ben je klaar voor morgen. Gaat in de toekomst jouw wijk verplicht van gas af, dan nemen wij jouw cv-ketel en/of hybride warmtepomp terug en krijg je een gegarandeerde korting op een nieuw, duurzaam systeem dat past bij jouw woning.

Start de WarmteWijzer en ontdek welke warmte bij jou past

Waar woon je?

(Hybride) warmtepomp of cv-ketel? Welke duurzame start maak jij?

Vul je postcode en huisnummer in en ontdek welke producten bij jouw woning passen

Veel gestelde vragen over GasLos Garantie

Wanneer je een Tzerra Ace, Calenta Ace of Avanta (Ace) wandketel en/of een Elga Ace of Mercuria hybride warmtepomp laat installeren kun je je registreren voor deelname aan de GasLos Garantie actie. Gaat jouw wijk van overheidswege binnen 10 jaar, verplicht van gas af? Dan nemen wij jouw cv-ketel en/of hybride warmtepomp terug en krijg je een gegarandeerde korting op een nieuw, duurzaam Remeha systeem dat past bij jouw woning.
  1. Laat door een erkend installateur een Tzerra Plus (of Ace), Calenta (Ace) of Avanta (Ace) wandketel en/of Elga Ace of Mercuria hybride warmtepomp installeren.
  2. Registreer je wandketel en/of hybride warmtepomp voor actiedeelname via mijn.remeha.nl/productregistraties/garantiekaart
  3. Je ontvangt direct per mail een voucher waarop jouw deelname aan deze actie wordt bevestigd. Deze voucher heb je nodig wanneer jouw wijk van overheidswege, verplicht van het gas af moet en jij kiest voor een Remeha duurzaam systeem.
  4. Bewaar deze voucher dus goed.
  5. Word je binnen 10 jaar van overheidswege verplicht je huis gasloos te verwarmen? Meld je dan bij Remeha: overleg de verplichting van de overheid én de voucher en laat met de gegarandeerde korting een duurzaam gasloos systeem van Remeha installeren.

Ja, geef bij de online registratie van jouw Tzerra Ace, Calenta Ace of Avanta (Ace) wandketel en/of een Elga Ace of Mercuria hybride warmtepomp aan dat je gebruik wil maken van de GasLos Garantie.

Het kan ook zijn dat jouw installateur dit voor je doet, maar vraag dit even goed na. Heb je niet aangegeven dat je gebruik wil maken van de GasLos Garantie, dan kan je daar later ook geen aanspraak op maken.

Registreert de installateur jouw product, dan ontvang jij op het opgegeven e-mailadres een mail met een link naar de webpagina om de ingevulde gegevens te accorderen.

Let op: het registreren van je cv-ketel moet gebeuren binnen 14 dagen na de installatiedatum. Doe je dit later, dan kan je geen aanspraak maken op GasLos Garantie én heb je ook geen volledige productgarantie.

De GasLos Garantie geldt alleen als je binnen 10 jaar na de installatiedatum van de cv-ketel en/of hybride warmtepomp door de overheid verplicht bent of wordt je woning gasloos te verwarmen.

Daarnaast geldt dat tussen de uitlevering van deze duurzame installatie door Remeha en de installatiedatum door een installateur maximaal 1 maand verschil mag zitten.

Zo werkt GasLos Garantie

gaslos icon 2

Koop een Remeha cv-ketel en/of hybride warmtepomp 

Laat door een erkend installateur een Tzerra Plus (of Ace), Calenta (Ace) of Avanta wandketel en/of hybride warmtepomp de Elga Ace of Mercuria installeren.

gaslos icon 3

Registreer je product en ontvang een voucher

Registreer je wandketel en/of hybride warmtepomp voor actiedeelname. Je ontvangt direct per mail een voucher waarop jouw deelname aan deze actie wordt bevestigd.

gaslos icon 1

Verzilver je voucher wanneer je huis van het gas af moet

Verplicht de Overheid je dan binnen 10 jaar gasloos te gaan verwarmen? Meld je dan bij Remeha. Dankzij de GasLos Garantie kun je je cv-ketel of hybride warmtepomp inruilen en ontvang je een gegarandeerde korting tot wel €2.000,- op je nieuwe duurzame systeem van Remeha.

Welke oplossing past bij jou en je woning?

Wanneer kies je wat? Wat past bij jou? En wat past bij je woning? We zetten de belangrijkste punten op een rij en zo maken we de beste keuze een stuk makkelijker.

CV-ketel

Woningen tot 2020 

gaslos warmtelabel 2

Een nieuwe cv-ketel is altijd een prima keuze, want die past in iedere woning met een gasaansluiting. Het is een zeer betaalbare en kwalitatieve oplossing, die veel comfort en zekerheid biedt. Bovendien levert een cv-ketel dag in dag uit vertrouwde warmte.

Alle cv-ketels van Remeha zijn uit te breiden, te verduurzamen met een hybride warmtepomp. Dat maakt de keuze voor een cv-ketel een verantwoorde keuze met perspectief. Wil je een nieuwe ketel kopen en ben je bang dat je huis van het gas af moet? Kies dan voor Remeha met onze GasLos garantie. Meer zekerheid kun je niet kopen.

Hybride warmtepomp

Woningen van ± 1980 – 2020

gaslos warmtelabel 3
Een hybride warmtepomp is geschikt voor woningen van pakweg 1980 tot nu. Woningen die misschien nog niet zo goed geïsoleerd zijn. Voor eigenaren die graag willen verduurzamen, maar niet grondig willen of kunnen verbouwen.

Je hybride warmtepomp is gekoppeld aan je cv-ketel, die zorgt voor warm water en een comfortabel huis tijdens extreem koude dagen. Met een hybride warmtepomp bespaar je al snel tot 25% op je energiekosten en met de ISDE-subsidie bespaar je al tot € 1.800 op de aanschafkosten van onze Elga Ace hybride warmtepomp.

100% elektrische warmtepomp

Nieuwbouwwoningen vanaf 2020

gaslos warmtelabel 1
Een 100% elektrische warmtepomp werkt het meest effectief in woningen die vanaf 2010 zijn gebouwd. Je woning moet namelijk uitstekend geïsoleerd zijn en bij voorkeur voorzien van vloer- en/of wandverwarming.

Bij deze oplossing zijn je comfortwensen doorslaggevend. Wil je op meerdere plekken in je huis tegelijk warm water? Heb je misschien twee badkamers of wil je de verwarming hoog opstoken? Of is je woning om andere redenen niet geschikt voor een volledig elektrische warmtepomp? Dan is het verstandig te kiezen voor een cv-ketel gecombineerd met een hybride warmtepomp: het beste van twee werelden. Jouw woning moet dan nog wel een gasaansluiting hebben.