• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Waar woon je?

(Hybride) warmtepomp of cv-ketel? Welke duurzame start maak jij?

Vul je postcode en huisnummer in en ontdek welke producten bij jouw woning passen

Iedereen is klaar voor een duurzaam huis

Iedereen kan starten met duurzaam verwarmen. Ongeacht of je nu woont in een jaren ’30 woning of nieuwbouwwoning. Maar waar begin je? Kies je voor een hybride warmtepomp, nieuwe cv-ketel of ga je voor gasloos wonen met een 100% elektrische warmtepomp? We beloven dat verduurzamen binnen ieders handbereik ligt.

Met de Remeha WarmteWijzer krijg je binnen twee minuten een persoonlijk advies over de beste optie voor jouw duurzame start. Inclusief alles wat je wilt weten over jouw besparing, terugverdientijd en mogelijke subsidies. Starten is makkelijker dan je denkt.


Start de WarmteWijzer

De WarmteWijzer helpt je op weg


Persoonlijk advies
Binnen één minuut een passend advies voor jouw woning en energieverbruik.

Eenvoudig vergelijken
Warmtepomp, nieuwe cv-ketel of hybride warmtepomp? Wij zetten de resultaten voor je op een rij.

Direct aan de slag
Download je advies óf vraag vrijblijvend een offerte aan.

Hoe start jij met verduurzamen?

Serieus werk maken van duurzame warmte in jouw woning is makkelijker dan je misschien denkt. Er zijn drie mogelijkheden om te starten met duurzame warmte.


Remeha - hybride warmtepomp

Hybride warmtepomp

Koppel simpel een hybride warmtepomp aan je cv-ketel en bespaar tot wel 70% op je gasverbruik.

Meer over hybride warmte >
Remeha - elektrische warmtepomp

Elektrische warmtepomp

Met volledig gasloos wonen, 100% elektrisch verwarmen, ben je helemaal klaar voor de toekomst.

Meer over 100% elektrisch
Remeha - cv-ketel vervangen

Hoog rendement CV-ketel

Vertrouwd comfort en Hybrid Ready. Met GasLos Garantie klaar voor de toekomst en een zeker keuze.

Meer over cv-ketels >

Zeker verduurzamen

met Remeha

Klaar voor de toekomst

Hybrid Ready en geschikt voor het bijmengen van 20% waterstof

Met Remeha ben je echt klaar voor de toekomst. Om te beginnen zijn al onze ketels hybrid ready. Dat betekent dat je een hybride warmtepomp kunt koppelen aan je cv-ketel. Verder zijn alle Remeha cv-ketels klaar voor bijmenging met 20% waterstof.


Zeker met GasLos Garantie

Voor het geval je in de toekomst verplicht van het aardgas af moet

De kans bestaat dat je woonwijk de komende jaren verplicht van het aardgas af wordt gehaald. Met Remeha GasLos garantie maak je nu de juiste keuze en ben je klaar voor morgen. Dankzij de GasLos garantie kun je je cv-ketel of hybride warmtepomp inruilen en ontvang je een gegarandeerde korting tot wel € 2.000,- op je nieuwe duurzame systeem van Remeha.

Meer over GasLos Garantie >

Remeha helpt je

met verduurzamen

warmtepomp - Gespecialiseerde installateur

Duurzaam wonen voor iedereen

Als de energietransitie moet slagen dan is het belangrijk dat duurzaam wonen voor iedereen bereikbaar is. Het gaat om de investering die het best past bij jouw (woon)situatie en omstandigheden. Remeha helpt daarbij, we hebben altijd een passende mogelijkheid om te verduurzamen. Ongeacht wie je bent, waar je woont of wat voor woning je hebt.
Kijk welke warmte bij jouw past > 

Remeha - ruim 85 jaar ervaring met comfort

Vertrouwde leverancier

Bij de keuze voor duurzame warmte kies je natuurlijk een merk dat al 85 jaar ervaring heeft in het binnenklimaat, vele tientallen jaren ervaring heeft met cv-ketels en al ruim 25 jaar ervaring heeft met de ontwikkeling en productie van (hybride) warmtepompen. Start je duurzame warmte met een serieuze speler in verduurzaming.

Hybride warmtepomp met GasLos Garantie

Meer wegen naar duurzaam

De overstap naar duurzaam warmte gaat snel en is nog onvoorspelbaar. Juist daarom investeert Remeha niet alleen in een toekomst met meerdere oplossingen, maar zorgen wij ook dat je aankopen van nu, klaar zijn voor morgen. Zo zijn onze cv-ketels hybrid ready, klaar voor bijmenging met 20% waterstof en bieden we je de GaslosGarantie.

Nog geen energielabel?

Heeft jouw huis nog geen energielabel?

Dan kan je op basis van bovenstaande figuur een inschatting maken van het energielabel van jouw woning. De jaartallen en de daaraan gekoppelde energielabels zijn gebaseerd op gemiddelden uit de bestaande woningvoorraad.

Nieuwbouw vanaf 2018 zonder gasaansluiting

Nieuwbouwwoningen zijn, uitzonderingen daargelaten, sinds 1 juli 2018 niet langer voorzien van een gasaansluiting. Het plaatsen van een cv-ketel en hybride warmtepomp is daarom niet mogelijk.

Is jouw huis gebouwd voor 2018 en voorzien van een gasaansluiting? Dan heb je de keuze. Alleen je cv-ketel vervangen of je (nieuwe) cv-ketel combineren met een hybride warmtepomp. In dat laatste geval bespaar je tot wel 70% op je gasverbruik.

Meer over hybride warmtepompen