• Website
 • Kennisbank
 • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Kijk hier voor subsidies op zakelijke producten

Wat is ISDE-subsidie?

De overheid stimuleert de verduurzaming van Nederlandse huizen en bedrijven met de ISDE-subsidie. Deze subsidie is ook verkrijgbaar op duurzame verwarmingssystemen van Remeha, zoals warmtepompen en zonneboilers. Voor 2024 wordt er door de Nederlandse overheid 600 miljoen subsidie beschikbaar gesteld voor verduurzaming van bestaande bebouwing met als doel onze gezamenlijke CO2-uitstoot naar beneden te brengen. Jaarlijks komt er nieuw budget beschikbaar.

Meer informatie over ISDE-subsidie en regelgeving is te vinden op de website van de RVO.

Subsidie-afhandeling via Remeha

Het aanvragen en afhandelen van jouw subsidie kun je eenvoudig regelen via Remeha. Via onderstaande zoekvelden kun je altijd de beschikbare subsidie bekijken per product en eventuele voorwaarden controleren. Wil je dat wij de subsidie voor jou afhandelen? Dan kun je hier direct jouw aanvraag starten. Een afhandeling via Remeha kost slechts €35,-.

Wanneer kom ik in aanmerking?

Zorg ervoor dat je aan de volgende voorwaarden voldoet:

 • Je warmtepomp of zonneboiler nieuw gekocht is
 • Het product in je eigen woning is geplaatst, en dit jouw hoofdverblijf is.*
 • Je geen subsidie aanvraagt voor een nieuwbouwwoning
 • Er nooit eerder een subsidie op dit product is aangevraagd
 • De installatie is uitgevoerd door een installatiebedrijf, en voordat je de subsidie aanvraagt
 • Je product uiterlijk 12 maanden voor aanvraag is geinstalleerd

 • * Als de woning jouw woonverblijf wordt na renovatie mag je ook subsidie aanvragen.

  Kom ik in aanmerking?

  Veelgestelde vragen

  Subsidie aanvragen via Simpel Subsidie

  Je selecteert eerst het het geïnstalleerde product  (bv. Elga Ace 4kW). Het bedrag verschijnt vervolgens in beeld.

  Vervolgens kun je direct een aanvraag starten. We vragen je goed te letten op de voorwaarden of je echt in aanmerking komt voor deze subsidie.

  Zodra je de aanvraag start dien je je gegevens in het formulier op te geven. Na verzending worden de gegevens aan Simpel Subsidie overgedragen.

  Je ontvangt direct een link naar je eigen omgeving binnen Simpel Subsidie, ook via een bevestigingsemail.

  Simpel Subsidie vraagt de ISDE subsidie aan bij de overheid en houden je gedurende het proces op de hoogte. Ook de laatste ontwikkelingen rondom de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing 2022 zijn bij hen bekend. Simpel Subsidie heeft veel ervaring met het aanvragen en verwerken van subsidies.

  Voor het regelen van je ISDE subsidie vragen wij een vergoeding, namelijk € 35,00. Achteraf te betalen.
  Heb je een Elga Ace aangeschaft? Dan kun je tijdens de actieperiode van 21 augustus 2023 t/m 30 april 2024 jouw subsidie-aanvraag gratis laten afhandelen door Remeha in samenwerking SimpelSubsidie

  Het subsidiebedrag wordt door de overheid direct op uw rekeningnummer gestort. Binnen 8-9 weken ontvang je een subsidiebevestiging per post en kort daarna wordt het subsidiebedrag overgemaakt.

  Gedurende dit proces houdt Simpel Subsidie je op de hoogte en kun je altijd je aanvraag bekijken op je persoonlijke omgeving binnen simpelsubsidie.
  Nee, Simpel Subsidie werkt volgens een no-cure-no-pay propositie. Dat betekent dat u niets betaalt totdat de ISDE subsidie is toegekend. Zo loop je geen enkel risico.

  Simpel Subsidie vragen de subsidie aan bij de overheid en houden je gedurende het proces op de hoogte. Simpel Subsidie heeft veel ervaring met het aanvragen en verwerken van subsidies.
  Je kan het beste contact opnemen via de e-mail: info@simpelsubsidie.nl.

  Zij streven ernaar om binnen 24 uur antwoord te geven op je vragen. Mocht dit per e-mail lastig gaan, dan zullen zij telefonisch contact met je opnemen.
  Wil je naast subisidie voor een Remeha product ook een subsidie voor bijvoorbeeld isolatie regelen? Ook dit kan met korting. Ga dan naar https://partner.simpelsubsidie.nl en voeg hier beide producten toe.De kosten hiervoor bedragen € 50,-.
  Voor de aanvraag van je subsidie hebben wij enkele persoonsgegevens van je nodig. Dit zijn gegevens die uiteindelijk ingediend moeten worden bij de overheid om je subsidie te verkrijgen.

  Wij gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens en bewaren deze niet langer dan strikt noodzakelijk is. Wij voldoen aan de AVG en je kan hier meer over lezen in ons privacy statement. Ons systeem is goed beveiligd om zo je gegevens te beschermen.
  Deze actie geldt alleen voor de Elga Ace hybride warmtepomp. Tijdens de actieperiode van 21 augustus t/m 30 april 2024 kun je jouw subsidie-aanvraag voor de Elga Ace 4 kW en 6 kW gratis laten afhandelen door Remeha. 

  Om in aanmerking te komen voor de gratis subsidie-afhandeling moet je in het bezit zijn van een vouchercode. Deze voucher kun je hier aanvragen

  Na aanschaf en installatie registreer je jouw Elga Ace op de productregistratiepagina van Remeha onder vermelding van jouw vouchercode.

  Wij regelen jouw subsidie-aanvraag.

  Wel zo makkelijk.

  Meer over Simpel Subsidie