1. Welke oplossing is geschikt voor mij?

De Remeha productwijzer geeft een betrouwbaar advies over welke cv-ketel het beste past bij jouw persoonlijke woonsituatie.

Start de productwijzer

cv-ketels

2. Wat beïnvloedt jouw keuze?

Ben je toe aan een nieuwe cv-ketel dan zijn er drie factoren die de keuze voor een cv-ketel beïnvloeden:

  1. De woonsituatie; met hoeveel personen woon je in een huis? En woon je in een hoek-woning, rij-woning of vrijstaand?
  2. Het bouwjaar;  een nieuw, goed geïsoleerd huis, houdt zijn warmte beter vast dan een oudere woning die minder goed geïsoleerd is.
  3. Het comfortniveau; heb je één douche met een spaarkop of een huis met een stortdouche en een ligbad? En wil je gelijktijdig warm water in de keuken en kunnen douchen.

Allemaal factoren die invloed hebben op het vermogen (cw-waarde) van jouw cv-ketel. Bekijk hier het overzicht.

3. Vraag het de installateur

Ga voor de definitieve keuze en het plaatsen van een nieuwe cv-ketel naar een erkende installateur. Zij kennen onze producten, kunnen je alles vertellen over jouw nieuwe cv-ketel en zorgen ervoor dat deze ook veilig geïnstalleerd wordt. Bij Remeha hebben wij een uitgebreid netwerk van erkende installateurs. Zij helpen je graag met het in kaart brengen van jouw wensen.

Zoek een installateur

Welke (duurzame) oplossing past bij mij?

Alle Remeha cv-ketels zijn geschikt om gekoppeld te worden met duurzame systemen. Denk aan een hybride warmtepomp of een zonneboiler. Liever een gasloze oplossing? Ook daarvoor kan je bij Remeha terecht. Wil je weten welke oplossing past bij jouw woonsituatie?

Doe de wooncheck