Nu €400,- cashback op een hybride warmtepomp

Duurzaam verwarmen staat bij steeds meer mensen hoog op de agenda. Het kabinet heeft plannen om extra subsidie beschikbaar te stellen voor hybride warmtepompen. Alleen wanneer, hoeveel en op welke producten is nog niet duidelijk.

Nu extra voordelig starten met duurzaam verwarmen

Met stijgende gasprijzen en als aanjager van de verduurzaming van Nederland willen wij niet wachten op een besluit van de overheid en nú wat doen. Vanaf 15 oktober 2021 tot uiterlijk 28 februari 2022 geeft Remeha € 400,- cashback bij aanschaf van een Elga Ace hybride warmtepomp. De cashback komt bovenop de huidige ISDE-subsidie. Remeha maakt daarmee de aanschaf van een Elga Ace tijdelijk nog aantrekkelijker. Deze cashback is geldig tijdens de actieperiode of totdat de nieuwe maatregelen van de overheid ingaan.

Lees meer over de actieDirect je besparing berekenen met de WarmteWijzer

Dit is een ideaal moment om de hybride warmtepomp Elga Ace aan te schaffen. Je start dan namelijk direct met een besparing tot 70% op je gasverbruik, je maakt gebruik van de reguliere ISDE-subsidie én je ontvangt een aantrekkelijke Remeha cashback van €400.

Verkort je terugverdientijd
De terugverdientijd van een hybride warmtepomp is al kort, maar dankzij onze cashbackactie verdien je de investering meestal al binnen 6 tot 7 jaar terug.

Kijk wat jij kan besparen

Vind een installateur

Goed

om te weten

Iedereen kan starten met duurzaam wonen - Elga Ace - Remeha

Hoe werkt de cashback actie?

Je koopt tussen 15 oktober 2021 en 28 februari 2022 een Elga Ace hybride warmtepomp en laat deze installeren door een erkend installateur. Na installatie registreer je de Elga Ace voor garantie en vraag direct je cashback* aan op remeha.nl/garantie.

Wanneer je aanvraag voldoet aan de voorwaarden ontvang je binnen 3 weken de cashback op het opgegeven IBAN nummer.

Elga Ace registreren
Elga Ace hybride warmtepomp

Voor welke producten geldt de cashback?

De actie geldt bij aanschaf én installatie van een Elga Ace hybride warmtepomp van 4kW of 6kW. De cashback voor zowel de Elga Ace 4kW en 6kW bedraagt € 400,-.

Gaan de nieuwe stimuleringsmaatregelen van de overheid eerder in dan 28 februari 2022 dan behoudt Remeha zich het recht voor de actie eerder te stoppen.

Vind een installateur

Bekijk de actievoorwaardenHet voordeel van een hybride

Een hybride warmtepomp is de snelste manier van verduurzamen. Je breidt namelijk je bestaande cv-installatie uit met een warmtepomp. Je bent daarmee niet volledig van het aardgas af, maar bespaart jaarlijks tot wel 70% op je gasverbruik zonder eerst ingrijpend te hoeven verbouwen. Met een stijgende gasprijs en het aanpassen van de salderingsregeling is een hybride warmtepomp een goed alternatief voor zonnepanelen.


Meer over hybride warmtepompen

Bekijk de Elga Ace

Veelgestelde vragen cashback actie

Registeren en het aanvragen van de cashback voor de Elga Ace kun je zelf doen door het online deelnameformulier in te vullen op remeha.nl/garantie. Tijdens het invullen vragen we naar een factuur, het serienummer van de Elga Ace, jouw naw-gegevens en de gegevens van de installateur.

Je dient binnen de actieperiode van 15 oktober 2021 t/m 28 februari 2022 via een erkend installateur een Remeha Elga Ace hybride warmtepomp aan te schaffen. Laat deze vervolgens deze uiterlijk 30 april 2022 installeren.  Je kan profiteren van het cashbackbedrag door zelf het online deelnameformulier in te vullen op remeha.nl/garantie. Hiervoor dien je de factuur van aankoop én installatie beschikbaar te hebben en in te sturen. Dit kan tot en met 31 mei 2022. Garantiekaarten of offertes die worden ingestuurd i.p.v. de factuur worden niet geaccepteerd.  Bekijk hier de volledige actievoorwaarden.

Je vind het serienummer van de Elga Ace op de bovenkant van de mantel van de binnenunit.Waar vind ik het serienummer van de Elga Ace

Om in aanmerking te komen voor het cashbackbedrag worden alleen geldige facturen geaccepteerd. Garantiekaarten of offertes die worden ingestuurd i.p.v. de factuur worden niet geaccepteerd. Op de factuur moeten in ieder geval het volgende vermeld staan:

 • Logo en naw-gegevens  van de installateur
 • Jouw naw-gegevens
 • Datum van plaatsing
 • Datum van facturatie
 • Een uniek factuurnummer
 • Vermelding type product + merk
Dit betekent dat de gegevens nog niet correct of compleet zijn aangeleverd om het cashbackbedrag uit te keren. Redenen dat een online deelnameformulier (nog) niet in behandeling is genomen, zijn:
 • Er is een garantiekaart ingestuurd i.p.v. een factuur
 • De factuur is niet goed leesbaar
 • Op de factuur staat geen logo van de installateur vermeld
 • Op de factuur staan geen Remeha merk vermeld
 • De factuur kan niet geopend worden
 • Er is een offerte meegestuurd i.p.v. een factuur
De factuurdatum valt buiten de actieperiode Er is een mail naar je gestuurd met de reden waarom de online registratie niet in behandeling is genomen. Je dient de ontbrekende informatie alsnog toe te sturen om in aanmerking te komen voor het cashbackbedrag. Ik heb mijn Elga Ace geregistreerd en tegelijkertijd de cashback aangevraagd. Wanneer kan ik de cashback verwachten? Wanneer de aanvraag voldoet aan de voorwaarden ontvang je binnen 3 weken de cashback op het opgegeven IBAN nummer van Remeha.

Nee, insturen van de factuur is niet meer mogelijk via Remha.nl/garantie. Dit kan t/m 31 mei 2022. Daarna kunnen aanvragen niet meer in behandeling worden genomen tenzij je na 31 mei 2022 nog geen factuur van installatie hebt maar al wel een akkoord voor installatie hebt gegeven binnen de actieperiode (28 februari 2022).

Welke korting ontvang ik op welke actie product?
Je ontvangt €400,- korting op een Elga Ace 4kW of Elga Ace 6 kW.

Wanneer en hoe ontvang ik het kortingsbedrag?
Nadat je het online deelnameformulier volledig hebt ingevuld en een kopie van de geldige factuur van je installateur met daarop de installatiewerkzaamheden hebt meegezonden, ontvang je binnen drie weken het kortingsbedrag op het opgegeven IBAN-rekeningnummer.