• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Ik zie dat de “douche klaar” is op het dashboard, maar ik heb de eco modus actief?

eTwist eTwist RF Remeha Home app

De douche kan nog klaar zijn als het tapwater (tijdelijk) is uitgeschakeld. Douche klaar wordt weergegeven zolang de huidige watertemperatuur (te zien op de detailpagina) boven de 40 graden is.

De eco modus voor een combiketel houdt in: Warmwater is niet direct beschikbaar omdat de voorverwarming is uitgeschakeld. Het warmwater zal uiteindelijk de comfort temperatuur bereiken.

De eco modus voor een installatie met een buffervat betekent: warmwater is niet beschikbaar.

Warm water functie op de Remeha Home app
Warmwater comfort modus
Warmwater eco modus
Warmwater programma modus