• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Hoe installeer ik de gateway 30 in Elga Ace?

Elga Ace Remeha Connect
De installatie van dit product mag alleen uitgevoerd worden door een installateur. Raadpleeg uw installateur of vind er één bij u in de buurt
Terug naar het overzicht

Volg de onderstaande stappen om de gateway 30/artikelnummer 7811335 (Gateway 30 inbouw print, Sim kaart, Sticker en spacers x4) en 7630538 (Antenna), inbedrijf te stellen en te registreren op Remeha Connect, het platform voor beheer op afstand.

1. Op deze pagina wordt uitgelegd: Hoe kan ik de gateway 30 in de Elga Ace toestel(len) monteren?
  2. Gateway reeds geïnstalleerd? Ga naar: Hoe kan ik de gateway 30 op het display in bedrijf stellen?
  3. gateway reeds inbedrijfgesteld? Ga naar: Waar kan ik de gateway registreren voor de e-mailmelding?

In deze verpakking:

7811335 gateway 30 (A) inhoud

A. Gateway 30 printplaat

B. Ingebouwd sim kaart

C. Sticker met serienummer van de gateway 30 en waarschuwing voor de bewoner dat de Elga Ace wordt bewaakt

D. 4x Spacer

7630538 antenne (B) inhoud

Instructie Elga Ace gateway 30 installatie:

1 Koppel het apparaat af van de netspanning

2 2.1 Maak de sticker los van de achterkant van de gateway 30 en plak de sticker aan de zijkant van de Elga Ace

2.2 Verwijder het voorpaneel

2.3 Verwijder de schroeven aan weerskanten van de beugel van het bedieningspaneel

3

3.1 Sluit de L-Bus connector van het Elga Ace op connector X1 op de gateway 30  en gebruik de spacers 7763661  om de gateway 30 te monteren

3.2 Sluit de antenne aan op de printplaat. Verwijder de sticker aan de achterzijde van de antenne en plak de antenne aan de zijkant van de mantel

De draad moet door de bodem naar de binnenkant van het Elga Ace lopen

4 4.1 Sluit het apparaat weer aan op de netspanning

4.2 Controleer of de gateway een rode led-indicator weergeeft

Het wordt groen nadat het Elga Ace is aangemeld op MijnRemeha en de eindgebruiker toestemming geeft op het privacybeleid

U kunt de Remeha Scan app gebruiken voor registratie op locatie of het serienummer van het apparaat en de gateway noteren om later te registreren op MijnRemeha portal

Het duurt maximaal 7 dagen voordat Remeha toestemming vraagt aan de eindgebruiker via email

4.3 Plaats de schroeven aan beide zijden van de beugel van het bedieningspaneel terug en plaats het voorpaneel terug