• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Wat zijn de laatste updates van de Smart Start App?

Remeha is continu bezig om de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten van de Smart Start App te optimaliseren, zodat je onbezorgd kunt genieten van snellere inbedrijfstelling. Hieronder vind je de nieuwste Smart Start App updates.

Smart Start App updates

Let op! Je moet automatische updates op je smartphone inschakelen om automatisch updates te ontvangen zonder de app handmatig te hoeven updaten.

Nieuwe updates Smart Start App v.1.4.19  (Android) | Jan 2022

Opgeloste problemen

• App crasht op android

Eerdere updates Smart Start App v.1.4.18  (Android) | Dec 2021

Opgeloste problemen

• App crasht op android
  • v.1.4.17 (Android en iOS): Onjuiste informatie over SWW in het installatierapport
  • v.1.4.17 (Android en iOS): Het scherm “Rapport delen” wordt niet weergegeven wanneer de gebruiker het rapport wil delen (Android 12)

Welke smartphones/tablets en toestellen worden ondersteund?

Smartphones/tablets eisen
Om de Smart Start App te kunnen gebruiken moet je smartphone of tablet de volgende minimum systeemeisen ondersteunen:

• iOS: De Smart Start App wordt door alle iOS versies ondersteund. Hierbij moet het device zelf wel Bluetooth Low Energy versie 4.1 ondersteunen.
  • Android: De Smart Start App wordt ondersteund vanaf Android versie 5.0 of hoger. Hierbij moet het device zelf wel Bluetooth Low Energy versie 4.1 ondersteunen.

Niet zeker van je OS versie? Tip: check in de betreffende store om te controleren of jouw device geschikt is voor de Smart Start App.

Remeha toestellen die in gebruik kunnen worden genomen met de smart start app

• Elga Ace
  • Eria Tower
  • Mercuria