• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Wat zijn de laatste updates van de Smart Start App?

Remeha is continu bezig om de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten van de Smart Start App te optimaliseren, zodat je onbezorgd kunt genieten van snellere inbedrijfstelling. Hieronder vind je de nieuwste Smart Start App updates.

Smart Start App updates

Let op! Je moet automatische updates op je smartphone inschakelen om automatisch updates te ontvangen zonder de app handmatig te hoeven updaten.

Nieuwe functies vanaf September 2023 (versie 1.7.7 en 1.7.11 Android en iOS | Nov 2023)

Algemeen

• Eria Tower Ace en Eria Tower S beschikbaar op de app
  • Smart Start App nu ook te gebruiken in België
  • Groot vermogen ketels toegevoegd voor zowel Nederland als België
  • Verbeteringen in inbedrijfstellingsrapportage
  • Gebruiksvriendelijkere benaming voor parameters
  • Ontbrekende eenheden toegevoegd voor het uitlezen van enkele parameters
  • Het bereik van de verwarmingscurven kunnen worden aangepast naar diverse selecties zoals het instelpunt in het geval van vloerverwarming of radiatoren

Eerdere updates Smart Start App v1.6.19 (Android en iOS | Mei 2023)

Algemeen

• Stille modus is nu beschikbaar voor de buitenunit: aan/uit en start/einde tijd instellen​
  • Nu kunt u de anti-legionella cyclus instellen: aan/uit en hoe vaak de cyclus loopt.​
  • Nu kunt u de lengte van de leidingen instellen, zodat u ervoor kunt zorgen dat de leidingen correct worden gevuld.
  • Gas 120 Ace, Gas 210 Ace, Gas 220, Gas 320/620 Ace en Quinta Ace 160 toegevoegd op de app

Welke smartphones/tablets en toestellen worden ondersteund?

Smartphones/tablets eisen
Om de Smart Start App te kunnen gebruiken moet je smartphone of tablet de volgende minimum systeemeisen ondersteunen:

• iOS: De Smart Start App wordt door alle iOS versies ondersteund. Hierbij moet het device zelf wel Bluetooth Low Energy versie 4.1 ondersteunen.
  • Android: De Smart Start App wordt ondersteund vanaf Android versie 5.0 of hoger. Hierbij moet het device zelf wel Bluetooth Low Energy versie 4.1 ondersteunen.

Niet zeker van je OS versie? Tip: check in de betreffende store om te controleren of jouw device geschikt is voor de Smart Start App.

Remeha toestellen die in gebruik kunnen worden genomen met de smart start app

Ketels

• Avanta Ace
  • Calenta Ace​
  • Tzerra Ace​
  • Tzerra Ace-Matic
  • Gas 320/620 Ace
  • Gas 220 Ace
  • Gas 210 Ace
  • Gas 120 Ace
  • Quinta Ace 45 – 115 kW
  • Quinta Ace 135 – 160

Warmtepompen

• Mercuria
  • Mercuria Ace (E / H)
  • Elga Ace
  • Eria Tower
  • Eria Tower Ace S
  • Neptuna