• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Veel gestelde vragen eTwist

eTwist

Op deze pagina staat een overzicht van veel gestelde vragen over de eTwist. Klik op de titel om de link te volgen naar de pagina.

- De draaiknop reageert niet en het scherm blijft branden. De eTwist is onbedienbaar.

Dit is momenteel een softwarematig probleem dat Remeha dient te verhelpen. Momenteel werken wij aan een oplossing en vragen wij u nog even om geduld. U kunt de Remeha Home App in de meeste gevallen nog gebruiken om de thermostaat te bedienen.

Ik ben net over op de Home app maar de kamerthermostaat is offline.

De knop inloggen werkt niet in de Remeha Home app.

Het opvragen nieuw wachtwoord lukt niet. Ik krijg niets binnen op mijn mailadres.

Terug naar het overzicht

Op deze pagina staat een overzicht van veel gestelde vragen over de eTwist. Klik op de titel om de link te volgen naar de pagina.

- De draaiknop reageert niet en het scherm blijft branden. De eTwist is onbedienbaar.

Dit is momenteel een softwarematig probleem dat Remeha dient te verhelpen. Momenteel werken wij aan een oplossing en vragen wij u nog even om geduld. U kunt de Remeha Home App in de meeste gevallen nog gebruiken om de thermostaat te bedienen.

Ik ben net over op de Home app maar de kamerthermostaat is offline.

De knop inloggen werkt niet in de Remeha Home app.

Het opvragen nieuw wachtwoord lukt niet. Ik krijg niets binnen op mijn mailadres.