• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Moet ik toestemming hebben van de eindgebruiker voor Beheer op Afstand/Remeha Connect?

eTwist Remeha Connect

Ja, jouw klant is de eindgebruiker of eigenaar van het toestel. Een huurder die in een woning of appartement van een woningcorporatie (eigenaar) woont, is de eindgebruiker van het toestel.

  1. De installateur dient voor de registratie van het Remeha toestel op MijnRemeha altijd toestemming te hebben van de eindgebruiker om de persoonlijke data van de eindgebruiker (naam, emailadres, telefoonnummer en huisadres) te registreren en te delen met Remeha. Indien de installateur deze toestemming niet heeft, kan hij het product niet registreren.
  2. Na de registratie van de communicatiemodule stuurt Remeha een e-mail naar de eindgebruiker om de privacyverklaring te accepteren. Zodra de eindgebruiker van het toestel akkoord gaat met de algemene voorwaarden en de privacyverklaring van Remeha Connect, activeert Remeha de dienst. Dit proces kan tot 4 werkdagen duren.
  3. Hierna ontvang de installateur automatisch een e-mail notificatie bij een storing, blokkering of vergrendeling van het toestel met alle benodigde gegevens.
Terug naar het overzicht