• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Wat zijn de vereisten om de eTwist met Google Home te verbinden?

eTwist eTwist RF

Door de eTwist met Google Home te verbinden kan je de slimme thermostaat met je stem bedienen. Op deze pagina ontdek je de vereisten om dit te realisereren. Vind vervolgens op deze pagina welke stappen je moet doorlopen om de verbinding tussen de eTwist en Google Home tot stand te brengen, zodat je het onder andere kan gebruiken voor stembediening.

1. Een Google account.
  2. Een smartphone die gekoppeld is met het Google account.
  3. Een Remeha Home app account.
  4. Zorg er voor dat de eTwist op de meeste recente software update draait.
  5. Google Home App en een Google Home apparaat (Optioneel)