• Website
  • Kennisbank
  • Actueel

Wat moet ik doen als ik stromingsgeluiden hoor in de cv-leidingen?

Avanta Calenta Calenta Ace Calora Tower Quinta Quinta Ace Tzerra Tzerra Ace Tzerra Plus

Controleer allereerst de doorstroming. Zet hiervoor de radiatoren voldoende open. Een mogelijke andere oorzaak is dat er te veel lucht in het systeem zit. Je kan dan de installatie ontluchten en bijvullen. Volg hiervoor de instructies in de gebruikershandleiding van jouw toestel of bekijk onderstaande video instructies. Gaan de geluiden hierna niet weg, neem dan contact op met jouw installateur.

Ontluchten verwarmingssysteem

Bijvullen verwarming