• Website
  • Kennisbank
  • Actueel
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.
Geen resultaten gevonden.

Tzerra Ace gecertificeerd voor koppeling met Zehnder WTW-unit

Tzerra Ace

Uw product moet worden nagekeken door een vakman. Raadpleeg uw installateur of vind er één bij u in de buurt

Terug naar het overzicht

Remeha en Zehnder zijn een mooie samenwerking aangegaan. Deze samenwerking heeft geleid tot het door KIWA laten certificeren van de koppeling tussen de Remeha Tzerra Ace cv-ketels en de Zehnder CombiFlow/WHR930 WTW-combinatie. Hiermee bieden we dé oplossing voor de vervanging van Agpo Ferroli toestellen in combinatie met een Optifor WTW-unit.

Door het koppelen van de Tzerra Ace cv-ketel met een WTW-unit is er sprake van een gezamenlijke luchttoevoer en lucht/verbrandingsgasafvoer. Hierdoor kan flink op de installatiekosten worden bespaard.

Geen aanpassingen nodig bij de concentrische Tzerra Ace toestellen

Bij de koppeling van de Remeha Tzerra Ace en de Zehnder Combiflow/WHR930 WTW-combinatie zijn er in de cv-ketel zelf geen aanpassingen meer nodig. Er hoeven zelfs geen parameters gewijzigd te worden, omdat er geen drukverschil over de luchtinlaat en rookgasuitlaat van de ketel staat. De Tzerra Ace hoeft uitsluitend concentrisch (60/100mm) volgens de voorschriften van Zehnder op het CombiFlow koppelstuk aangesloten te worden en de voedingsstekker van de cv-ketel dient in het stekkercontact van de CombiFlow gestoken te worden. Uiteraard dienen de ketel en de WTW daarna op de gebruikelijke manier in bedrijf te worden gesteld.

Terug naar het overzicht